Celebs

Minnares klapt uit de school: ‘Vriend Nikkie Tutorials gaat vreemd’

Nikkie Tutorials had een heel goed jaar op carrièregebied, met als mijlpaal 9 miljoen (!) abonnees op haar YouTubekanaal. Maar het nieuwe jaar begint niet zo geweldig voor Nikkie. Haar vriend zou een affaire hebben. Zijn vermeende minnares klapt uit de school en komt met keiharde bewijzen. 

Bewijs
De YouTuber heeft al zes jaar een relatie met RIck Smits, die ook nauw betrokken is bij haar YouTubekanaal en alles wat daarbij hoort. Maar nu ligt Rick zwaar onder vuur. De Spaanse Nicole claimt een affaire te hebben gehad met de vriend van Nikkie. Zijn vermeende minnares hangt de vuile was buiten en publiceert foto’s en app-gesprekken tussen haar en Rick. 

Affaire
Nicole claimt dat de affaire sinds oktober 2016 aan de gang is. Over de reden waarom ze nu met dit verhaal komt, zegt ze: “Ik voel me niet meer mezelf om met iemand samen te zijn die van twee walletjes eet. Hij zegt elke dag dat hij bij haar weggaat. Rick, jij bent een van de meest neppe personen die ik ooit heb ontmoet en jij verdient het om publiekelijk voor schut te worden gezet,” schrijft de Spaanse Nicole.

In scène gezet?
Of de affaire daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, moet nog blijken. Hoewel de foto’s er niet om liegen, zou het ook in scène gezet kunnen zijn. Nikkie heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Rick heeft al zijn socialmediakanalen verwijderd. 

Beeld: Brunopress