Celebs

Zien! Monica Geuze speelde vroeger in déze bekende videoclip

monica-geuze-vroeger

Monica Geuze heeft inmiddels zelf een dochter op de wereld gezet, maar hoe zag de influencer er vroeger zelf uit? De presentatrice was op jonge leeftijd al veel bezig met media. Ze speelde namelijk in de videoclip van deze bekende band!

Monica Geuze

Momenteel kan je niet meer om Monica Geuze heen in de Nederlandse media. Ze heeft zichzelf groot gemaakt door dagelijks vlogs te uploaden over haar leven. Dit jaar heeft ze het treurige nieuws gebracht dat ze met haar vlogs gaat stoppen. Gelukkig voor haar fans is ze vanaf deze maand te zien als presentatrice bij De Bachelorette en kan je regelmatig luisteren naar een nieuwe podcast-aflevering van de Geuze en Gorgels.

Deze alleskunner gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is hiernaast ook nog eens moeder. In haar eigen podcast heeft ze het vaak over dochtertje Zara-Lizzy. Zou zij ook zo een groot succes worden als haar moeder? Ondanks dat Monica Geuze nu zelf al eventjes in het vak zit, stond zij vroeger al op hele jonge leeftijd voor de camera!

Videoclip

Het is alweer een hele tijd geleden, maar in 2005 bracht de bekende Nederlandse band Racoon het nummer ‘Happy Family’ uit. Bij de komst van deze single, verscheen ook een videoclip. Dit is het debuut van de kleine Monica Geuze! De music video gaat over twee ouders die veel ruzie maken met elkaar, terwijl hun dochtertje daar de dupe van is. Het is wel duidelijk dat Monica Geuze vroeger ook al een grote ster was! Het was voor haar dan ook niet heel moeilijk om zich in te leven in de situatie.

Helaas is Monica geen onbekende voor vervelende ruzies in de familie. Haar eigen ouders hebben namelijk na een aantal ook de beslissing gemaakt om een punt achter hun huwelijk te zetten en zijn gescheiden. Hieronder zie je Monica shinen in de hoofdrol van de videoclip!

Watch on YouTube

Lees ook:
OMG! Wordt Monica Geuze de volgende Bachelorette?

Thuissituatie

Zelf komt de influencer net ook uit een lange relatie. Ze was voor een tijdje samen met Robbert, maar dit liep eind vorig jaar helaas stuk. Het is iets wat zij samen hebben besloten en gelukkig zijn ze niet schreeuwend uit elkaar gegaan. “We hopen vrienden te kunnen en mogen blijven”, vertelt Monica. “We hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat.”

Beeld: instagram @monicageuze