News

VIDEO: zo zag Monica Geuze eruit als 10-jarige

Monica Geuze heeft inmiddels zelf een dochter op de wereld gezet, maar hoe zag Monnica er vroeger eigenlijk zelf uit? Er bestaat dus een videoclip waarin de kleine Monica als 10-jarige te zien is. En het is mega schattig allemaal.

Videoclip Racoon
In de videoclip van het nummer ‘Happy Family’ van Racoon speelde Monica een poosje geleden een meisje dat gek wordt van alle ruzie die haar ouders maken. Geen onbekende situatie voor Monica, want ook haar eigen ouders besloten een punt achter hun huwelijk te zetten en te gaan scheiden.

Happy Family
Gelukkig zijn Lars en Monica niet met ruzie uit elkaar gegaan en gaat het met de kleine hartstikke goed. Monica is nu alweer een hele tijd samen met haar nieuwe liefde Robbert, waar ze zelfs een huis mee heeft gekocht. 

 

Bekijk hieronder of de kleine Monica lijkt op Zara-Lizzy.

Monica Geuze over cosmetische ingrepen

Monica Geuze is niet vies van een cosmetische ingreep. In haar boek ‘Unreleased’ deelde ze al eerder het verhaal van haar borstvergroting. In het boek vertelt Monica dat ze vroeger heel erg onzeker was over haar borsten. Alle meiden om haar heen hadden curves terwijl de influencer zelf mager gebouwd is. Daarom besloot zij haar borsten te laten doen. Ook schrijft Monica dat ze haar kaak heeft laten sculpen, maar blijkbaar heeft ze nog meer aan zichzelf laten doen.

Instagram Stories
Op Instagram Stories doet Monica een Q&A. Een van haar volgers vraagt of ze meer aan zichzelf heeft laten doen dan alleen haar lipfillers (waar ze achteraf spijt van kreeg). Hierop antwoord de influencer eerlijk: “Ik heb wel eens fillers in mijn junkbeenderen, kaaklijn en neus gehad. Ik werk ook regelmatig preventief mijn fronsrimpel bij met botox. Ook gebruik ik botox in mijn oksels tegen het zweten.” “Je moet die keuze voor jezelf maken” Waarom Monica hier zo lang geheim over heeft gedaan? Dat komt omdat ze anderen vrouwen niet wil aansporen om cosmetische ingrepen te doen. “Ik vind dat iedereen die keuze voor zichzelf moet maken en zich niet door anderen moet laten beïnvloeden.” Ook geeft de influencer advies aan de vrouwen die wel graag een ingreep willen. “Dit is geen promo of whatever, maar check goed naar welke cosmetisch arts je gaat. Loop niet zomaar ergens naar binnen. Je moet een arts vinden die bij jou past.”