Celebs

BREAKING: Monica Geuze is zwanger!

Monica Geuze maakt op de valreep van 2017 heel groot nieuws bekend. De vlogger heeft altijd gezegd dat ze jong moeder wil worden en dat gaat nu echt gebeuren! Monica en haar vriend Lars Veldwijk verwachten volgend jaar hun eerste kindje. En dat maakt ze op de volgende manier bekend… 

Liefdesbaby
Geweldig nieuws voor Monica en Lars. De twee verwachten in 2018 een kindje. De 22-jarige vlogger heeft haar zwangerschap vandaag bevestigd aan Shownieuws. Kort daarna kondigden Monica en Lars het grote nieuws aan via Instagram. “Yaaay!! Best christmas gift ever, we’re expecting,” schrijft de vlogger bij een foto van haar en haar vriend. 

Stiefmoeder
Monica is al stiefmoeder van het zoontje van Lars. De voetballer kreeg zoontje Mason uit een eerdere relatie. En nu krijgen de tortelduifjes samen een kindje! Het is niet bekend wanneer Monica is uitgerekend, maar we kunnen nu al niet wachten tot de komst van het knappe kindje.  

Echofoto
De aanstaande ouders zijn over the moon met de zwangerschap. De vlogger heeft de eerste echofoto gedeeld via Instagram Stories. Zo krijgen we de eerste glimp van Monica’s baby ;-).

 

Yaaay!! Best christmas gift ever, we’re expecting🙈🙈🙈

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Beeld: Brunopress