Celebs

Famke Louise ligt onder vuur door video waarin ze meisje belachelijk maakt om haar uiterlijk

Famke Louise ligt zwaar onder vuur. De kersverse zangeres heeft dagelijks te maken met haatreacties, maar kan er zelf ook wat van. Er gaat een video in omloop waarin Famke en een vriendin een meisje uitlachen om haar uiterlijk. En dat terwijl ze net ambassadeur is geworden van een campagne tegen internethaat…

Ophef
Er is flink wat ophef ontstaan naar aanleiding van de video waarin Famke met een vriendin te zien is. De twee zitten samen op een terras en zoomen in op een meisje dat op het terras zit. “Vind je haar knap?”, vraagt Famke’s vriendin. Daarna proesten ze het uit. 

Voorbeeldfunctie
De video is aan hun zomerse kleding te zien wel een tijdje geleden opgenomen. Toch ligt Famke nu zwaar onder vuur, omdat ze net ambassadeur is geworden van de actie #hatersgonnalove om online haters aan te pakken. “En dan afvragen waarom meiden zo onzeker kunnen zijn,” luidt een reactie op Twitter. “Jammer dat zulke meiden eigenlijk wel een voorbeeldfunctie hebben met zo’n groot bereik..,” schrijft een andere Twittergebruiker.

Beeld: Brunopress