News

YAY! Het Huis Anubis keert terug op televisie

Het Huis Anubis is een serie waar je ongetwijfeld nachtmerries van hebt gehad. We leefden mee met Nienke en haar vrienden die samen op zoek gingen naar de verborgen geschiedenis van het huis. Begint het weer te kriebelen als je terugdenkt aan deze serie? Goed nieuws: jouw favoriete jeugdprogramma keert terug op televisie! En je kunt het al sneller kijken dan je denkt… 

Herhalingen
Je hoeft in het nieuwe jaar de deur niet meer uit, want vanaf 8 januari herhaalt Nickelodeon de hitserie! Het Huis Anubis verscheen 12 (!) jaar geleden voor het eerst op televisie als opvolger van de jeugdsoap Zoop. We hebben vier seizoenen en meer dan 400 afleveringen kunnen meegriezelen met Nienke, Amber, Fabian, Mick, Appie, Jeroen en alle anderen. In 2009 werd de laatste aflevering uitgezonden. 

Reünie
Vanaf 8 januari kun je elke werkdag een nieuwe aflevering van Het Huis Anubis zien. Maar dat is nog niet alles. Voorafgaand zendt MTV een reünieaflevering waarin de cast terugblikt op het grote succes van de serie. Daar kun je dus zien hoe de castleden er nu uitzien. Hoe leuk!

Wil je weten wat de sterren van Het Huis Anubis de afgelopen jaren hebben uitgespookt? Lees dan dit artikel

Beeld: Brunopress