News

Jaaaa! Pretty Little Liars krijgt een vervolg

Got a secret, can you keep it? Swear this one you’ll save. Better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave… Afgelopen zomer werd ein-de-lijk onthuld wie de mysterieuze ‘A’ is. Hoewel de laatste aflevering pas zes maanden geleden te zien was, lijkt het alsof we al járen geleden afscheid hebben genomen van onze favo serie. Maar niet getreurd: Pretty Little Liars krijgt een vervolg!

Strip
Als we de Instagram feed van I. Marlene King, de producer van de mega populaire show, mogen geloven dan komt er binnenkort een vervolg van Pretty Little Liars. De serie krijgt namelijk een eigen strip!

De echte fans van Pretty Little Liars weten dat I. Marlene King altijd geheime clues en aanwijzingen geeft via haar Instagram. Dat kans is dan ook héél groot dat deze post een verwijzing naar een strip is. YES!

Spin-off
Wanneer we de strip kunnen bewonderen is nog niet bekend. Voorlopig is I. Marlene King namelijk druk bezig met een spin-off van de show. De serie heet ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ en is gebaseerd op de andere boeken van Sara Shepard.

Voorlopig moeten we het dus even doen met de zeven seizoenen van PLL op Netflix. 😉

Beeld: Brunopress