News

Gigi Hadid plaatst foto met okselhaar en iedereen is van slag

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gigi Hadid laat okselhaar staan en de halve wereld kan het niet aan, Milan van Holland’s Next Top Model slaat een nieuwe weg in, de moeder van Justin Bieber zegt de liefste dingen over Selena Gomez en Charlotte Crosby showt resultaat van borstvergroting. 

Gigi Hadid kreeg deze week een stortvloed aan kritiek over zich heen na een het adventskalenderfilmpje van LOVE Magazine. Het topmodel heeft het scheermes links laten liggen en is in de video te zien met okselhaar. Dat kan de halve wereld niet aan, en de reacties zijn dan ook niet mals. De vriendin van Zayn Malik wordt voor van alles uitgemaakt, van ‘smerig’ tot ‘onhygiënisch’. Maar de blondine krijgt ook bijval. Ze vinden het moedig om zo’n statement te maken. Anderen denken dat het niet om okselhaar gaat, maar om pluisjes van een trui. 

Justin Bieber en Selena Gomez laten er niks over los, maar toch gaat iedereen er vanuit dat de twee weer een relatie hebben. Justins moeder Pattie is in ieder geval dolblij met Selena als schoondochter. Pattie onthult aan People Magazine dat zij een bijzondere band heeft met de zangeres. “Hij vertelt me er niet zoveel over, dus ik kan niets zeggen over hun persoonlijke relatie. Maar als hij van haar houdt, dan doe ik dat ook. Ik heb haar natuurlijk ontmoet en ik weet dat we een speciale band hebben; ze is bijzonder,” vertelt de moeder van Justin. “Liefde houdt hem bij de les, zeker als die liefde van een meisje als Selena komt. Zij geeft heel veel om hem.”

In other Justin Bieber news… de hunk trakteerde ons deze week op een video waarin hij de kerstboom optuigt. Nu kijken we altijd graag naar Justin, maar al helemaal als hij zijn shirt heeft uitgetrokken. Blijkbaar krijgt de superster het flink warm van de kerstballen ophangen, want zijn shirt heeft hij ook hier achterwege gelaten ;-). Je begrijpt dat we dit filmpje meerdere keren achter elkaar hebben gekeken… 

Charlotte Crosby van Geordie Shore maakt geen geheim van haar plastische chirurgie. De realityster is vaste klant bij de kliniek. Haar laatste grote ingreep is een borstvergroting en daar is het resultaat nu goed van te zien. Tja, het is duidelijk dat Charlotte voor een maatje meer is gegaan.

Before

After

Milan van Holland’s Next Top Model slaat een nieuwe weg in. De hunk is even klaar met de camera, en gaat nu voor een dj-set. Milan kondigde deze week aan dat hij vanaf nu ook te boeken is als dj voor toffe feesten. Het model vormt een duo met goede vriend Noah. Het dj-duo schijnt al geboekt te zijn voor toffe feesten. Goed excuus om te gaan, want deze hunk zie je dan eindelijk van dichtbij ;-). 

Beeld: Brunopress