Lifestyle

Deze 9 dingen vinden jongens fijn in bed

Het is belangrijk dat jullie allebei plezier hebben tijdens de seks. Wij weten als geen ander dat het een fijn gevoel geeft als je hem precies op de juiste manieren weet te raken. Dat hij het prettig vindt wat jij doet geeft je zelfvertrouwen. Helaas is het bij de meeste jongens altijd gissen naar wat ze willen, daarom vertellen wij het je maar. De volgende negen dingen vindt hij fijn in bed. 

1. Aanraking
Hij houdt ervan als jij jouw handen gebruikt. Hierbij bedoelen we niet per se bij zijn geslachtsdeel (mag natuurlijk ook), maar ook in het algemeen. Knijp in zijn armen, leg je armen om zijn nek of laat jouw handen over zijn lichaam gaan. Die aanraking bevestigt voor hem dat jij het fijn vindt wat hij doet.

2. Neem initiatief
Hij hoeft niet al het werk te doen. Als hij de enige is die steeds het initiatief neemt voelt hij zich niet gewild. Neem zelf eens de touwtjes in handen en zet de eerste stap, hij waardeert dit. Beloofd.

3. Oordeel niet
Jongens willen dat het bed een ‘judge-free-zone‘ is. Dit betekent niet dat hij zijn fantasie de vrije loop mag laten, maar wel dat hij tegen jou kan zeggen wat hij fijn vindt, zonder dat jij oordeelt. Hij schaamt zich als hij iets voorstelt waar jij raar van opkijkt. 

4. Wees zelfverzekerd
Onthoud dat hij echt niet elk klein detail opmerkt. Wees zelfverzekerd in bed, dit vindt hij aantrekkelijk. Als jij jezelf niet aantrekkelijk vindt, hoe moet hij het dan doen? Wees niet bang om een move te maken en je sexy te voelen, dit vindt hij alleen maar leuk.

5. Vertrouw hem
Hij vindt het mooi wanneer jij je kwetsbaar opstelt tijdens de seks. Jullie zijn beide naakt, dus kwetsbaarder kan bijna niet. Toch bewaren sommige mensen een bepaalde afstand omdat ze al zo kwetsbaar zijn. Laat deze muur vallen en stel je open op. Dat laat zien dat je hem vertrouwt en dat vindt hij fijn.

6. Enthousiasme
Als het lijkt alsof jij er geen zin hebt is dit erg frustrerend voor hem. Doe het niet als jij echt geen zin hebt, of course, maar toon wat enthousiasme als je wél zin hebt. Hij wil jou een plezier doen en hoopt dat jij dat ook wil. Jullie beleven samen dat moment, laat hem zien dat je ervan geniet.

7. Voorspel
De meeste mannen zijn een stuk sneller opgewonden dan wij, dat zit in hun aard. Dit wil echter niet zeggen dat je het voorspel kunt skippen. Hij heeft ook wat tijd nodig om ‘hem’ omhoog te krijgen. Hij hecht meer waarde aan het voorspel dan jij denkt.

8. Variatie
Elke dag hetzelfde eten wordt saai, dus de hele tijd dezelfde seks wordt ook saai. Wissel van posities of doe het eens op een andere plek. Er is af en toe wat afwisseling nodig om het spannend te houden.  

9. Laat jezelf zien
Mannen zijn visueel ingesteld, dit betekent dat het van groot belang is wat zij zien. Het is voor jou comfy om lekker het licht uit te doen, maar voor hem is dit een turn-off. Je hoeft echt geen seks te hebben in fel TL-licht, zorg gewoon dat hij jou nog kan zien. Het oog wil ook wat…