News

Yay! In deze Nederlandse stad opent het allereerste pug café

Zie jij het wel zitten om de hele dag te knuffelen met schattige mopshondjes, onder het genot van een kop thee en een taartje? Natuurlijk kun je hier alleen volmondig ja op zeggen. Gelukkig kan dat binnenkort! Nederland krijgt een eerste pug café. En daar hoeven we niet lang op te wachten, want het café met mopshondjes opent volgende maand al! Benieuwd waar je moet zijn? Lees snel verder. 

Amsterdam
Woohooo! Op zondag 28 januari opent het eerste pug café in onze hoofdstad, Amsterdam. Je kunt er knuffelen met mopshonden onder het genot van hapjes en drankjes. Maar je kunt er ook spelletjes spelen én er worden informatieve sessies gegeven over dit bijzondere ras. Het pug café is een plek waar de trouwe viervoeters samen kunnen spelen en waar jij informatie kunt krijgen over jouw favoriete dier en zijn voeding, verzorging en gedrag. 

Goed doel
Het pug café vraagt een kleine bijdrage voor entree. Als je met jouw mopshond(en) komt betaal je €5, zonder een mopshond betaal je €10. Met jouw bezoekje aan het pug café help je meteen ook een goed doel. De opbrengst van het entreegeld is namelijk niet bedoeld om winst te maken, maar gaat naar de Hondenbescherming.

Pop-up
Je kunt het eerste mopshondencafé vanaf 28 januari bezoeken, te vinden op de Ruyschstraat 34 te Amsterdam. Plan jouw mopshondendate vast in, helaas zit het pug café er slechts tijdelijk.  

Beeld: iStock