News

Deze tampon met wiet is dé oplossing voor jouw menstruatiepijn

Hoofdpijn, een enorme craving naar chocolade, het gevoel alsof iemand je met een mes in je onderbuik steekt, de ene na de andere puist die uit het niets verschijnt; de lijst met kwaaltjes tijdens ons maandelijkse pity party gaat maar door. Hoewel niet iedereen hier last van heeft zijn we het over één ding eens: ongesteld zijn is de hel op aarde. Misschien komt daar nu een einde aan met deze speciale tampon…

Tampon met wiet
Natuurlijk is het fijn om één keer per maand een reminder te krijgen dat alles nog goed werkt down under, maar waarom moet dat zoveel pijn doen?! Helaas kunnen we onszelf niet een week lang verstoppen in bed met een reep Tony’s, een warme kruik en Netflix. Tijdens deze bloederige week gaat school en werk gewoon door. Toch is dit voor sommige meiden haast onmogelijk vanwege pijnlijke krampen.

Heb jij ook last van hevige krampen tijdens jouw menstruatie en lijkt niets de pijn te verminderen? In Amerika hebben ze nu dé oplossing gevonden tegen menstruatiepijn: een tampon met wiet. En je wordt er niet high van.

Medische canabis
De tampons worden geproduceerd door het merk Foria Relief, een merk dat bekend staat om zijn medische producten met cannabis. De tampons bestaan slechts uit drie ingrediënten: kokosboter, cannabisolie en cannabidiol. Na het inbrengen van de tampon komt de cannabis vrij en verlicht het de spieren en krampen. Bij sommige gebruikers verdween de kramp zelfs compleet(!) na twintig minuten.

Ook niet geheel onbelangrijk, de tampon ruikt naar koekjesdeeg. Say what?!

Voor nu is de tampon alleen verkrijgbaar in Colorado en California en kosten ze zo’n €40 euro per setje. Niet echt een goedkope deal dus… Maar hè, je moet er iets voor over hebben. 😉