Lifestyle

De 11 beste ideeën om je vriend te verrassen op Valentijnsdag

Één keer per jaar is het Valentijnsdag en dan moet je lover flink verwend worden. Je hebt al een kaartje en een roos voor hem gekocht, maar toch wil je hem nog verrassen om te laten zien dat jij écht de ware voor hem bent. Waar maak je hem dan blij mee? Dat is altijd een lastige klus, maar gelukkig zit Girlscene boordevol ideeën die wij maar al te graag met je delen. 

1. Versier zijn kamer
Dit kan natuurlijk alleen als iemand je in zijn kamer wil laten als hij niet thuis is. Misschien zijn moeder of een huisgenoot. Spreek bij hem thuis af, maar zorg dat je er al bent voordat hij thuiskomt. Versier zijn kamer met ballonnen, kaarsjes, foto’s en slingers. Maak een schaal met zijn favoriete hapjes en zijn Valentijnsdag kan niet meer stuk. 

2. Kook een sterrendiner
Kook voor hem zijn favoriete maaltijd. Dek de tafel mooi en jullie hebben een romantisch etentje thuis. 

3. Ontbijt op bed
Natuurlijk worden jullie op Valentijnsdag samen wakker en hoe toepasselijk is het om dan een heerlijk ontbijt op bed voor hem te maken? Eitje bakken, een croissant erbij, een glas versgeperste sinaasappelsap en jouw vriend is in de wolken. En dan moet de dag nog beginnen. 

4. Geef wat hij altijd al wilde
Iedereen heeft wel iets wat je altijd al wilde hebben. Een kat of gewoon een koptelefoon. Haal in huis waar jouw vriend van droomt en maak hem echt gelukkig. Hiermee maak je sowieso een goede beurt bij hem. 

5. Neem hem ergens mee naartoe
Er zijn vast wel evenementen in de buurt waar je hem mee naartoe kunt sleuren. Misschien is er wel een tentoonstelling die hij interessant vindt of een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club. 

vriend verrassen6. Verstop een gedicht
Schrijf een gedicht of liefdesbrief en verstop deze op een plek waar hij het op deze dag nog zal vinden. In zijn agenda, boek of in zijn sporttas. Als hij zijn sportschoenen aan het strikken is, valt ineens zijn oog op een papiertje in zijn tas. Wedden dat hij dit op prijs stelt?

7. Ga iets geks doen
Wat dacht je van skydiven, skieën of paintball? Doe iets wat jullie allebei leuk en ook een beetje spannend vinden. Zo wordt jullie Valentijnsdag onvergetelijk. 

8. Voetbal, bier en frituursnacks
Hoe maak je een man blij? Precies, voetbal en vette hap. Als je dit regelt, ben je voor hem de beste vriendin op aarde en dat kan niemand je meer afpakken. Misschien vind jij het op het eerste oog iets minder romantisch, maar dan moet je het er zelf maar naar maken. 

9. Massage
Geef hem een massage en je zult hem niet horen klagen. Het is een klassieker, maar dat hoort er wel een beetje bij op een dag als deze.

10. Houd een marathon van jullie favoriete serie
Als je je vriend wil verrassen hoeft dat niet per se veel geld te kosten. Er is vast wel een film of serie die jullie maar al te graag willen zien. Lekkere hapjes erbij en jullie Valentijnsdag is perfect. Zo simpel kan het zijn. 

11. Geef hem een lapdance
Als je meer de spannende kant op wil, dan is het een optie om uit de kleren te gaan en hem van je meest sexy kant te laten zien. Zet een toepasselijk muziekje op en zeg dat hij even zijn ogen dicht moet doen. Als hij daar niet gelukkig van wordt, dan weten wij het ook niet meer. 

Beeld: iStock | Bron: wikihow.com, mannengeheim.nl, flair.be