Celebs

Oei! Famke Louise zingt vals bij haar eerste optreden

De cijfers liegen er niet om: Op Me Monnie is 6,7 miljoen keer bekeken op YouTube en VROOM bijna 2 miljoen keer… Famke Louise gaat in ieder geval knallend het nieuwe jaar in. Door Op Me Monnie is de YouTuber in heel Nederland bekend en dat levert zelfs een optreden op. Alleen ging dat optreden niet heel soepel.

Eerlijk is eerlijk, op Girlscene HQ zijn we niet zo fan van VROOM, maar kunnen we de beat van Op Me Monnie wel waarderen. En hallo, het is al heel wat dat het nummer meteen gecoverd werd door Frenna! Een eerste optreden kan dan natuurlijk niet lang op zich laten wachten en beelden daarvan circuleren nu op het internet.

Het lijkt er namelijk op dat Famke Louise niet helemaal zuiver zingt tijdens haar optreden. Ze is jong, net begonnen en ongetwijfeld zenuwachtig, maar dat is des te meer reden voor haters om gemene berichten achter te laten. Ze moet namelijk dealen met reacties als ‘Ze kan beter van dat podium af vroommen’ en ‘Nou dit is een van onze grote upcoming artiest in Nederland… arme meid je ziet aan haar moves ze kan hiphop niet aan’. 


Beeld: Brunopress