Lifestyle

Deze vijf problemen zijn de reden dat jij nog steeds geen relatie hebt

Er zijn meisjes die de ene lover na de andere verslinden, en er zijn meisjes die je nooit met een date ziet. “Hoe doen zij dat toch? En waarom kan ik dat niet?”, is een gedachte die jij wel herkent als jij bij categorie twee hoort. Je ziet genoeg leukerdm maar doet er niets mee, behalve stalken op Instagram dan. Hieronder vind je vijf problemen die het krijgen van een relatie lastig maken. 

Je bent bang
Eigenlijk zit je al veel te lang in die comfort zone. Je zou graag eens wat gaan drinken met die leuke jongen of dat leuke meisje, maar tegelijkertijd ben je bloednerveus. Je zegt het liefst dat je ziek bent om vervolgens de hele dag in bed te Netflixen. Helaas komt niets aanwaaien en zul jij je over jouw angsten heen moeten zetten om hem of haar aan de haak te slaan.

Je bent onzeker
Je hebt van die meiden die zonder problemen elke leukerd versieren. Deze meiden staan sterk in hun schoenen en zijn zelfverzekerd. Als onzeker bent over wat je moet zeggen of bang bent dat hij je nooit leuk zal vinden gaat het niet werken. Als jij jezelf niet leuk vindt, hoe moet een ander dat dan doen? Denk gewoon ‘Fuck It’ en ga ervoor.

Je ziet geen voordelen
Je denk dat een relatie meer nadelen heeft dan voordelen. Zodra jij niet denkt dat het de moeite waard is weiger je er iets voor te doen. Maar wie geen moeite doet zal nooit de voordelen van een relatie ervaren. Een goede relatie is goud waard, maar dan moet je er wel allebei tijd in steken.

Je onderschat het
​
Een goede relatie ontstaat niet in twee weken. Verwacht niet dat jullie na drie dagen WhatsAppen al bijna een relatie hebben. Dit kan weken en soms wel maanden duren. Als we moeite doen en niet meteen resultaat zien, hebben we de neiging om er meteen mee te stoppen. Zonde, want wie weet wat voor moois er allemaal nog kan gebeuren. 

Je kijkt niet verder dan je neus lang is
Vraag eens aan de vriendinnen met een relatie of ze hadden verwacht dat ze ooit met hun liefje samen zouden zijn. Waarschijnlijk antwoorden ze allemaal met ‘Nee’. We weten dat je alleen maar oog hebt voor jouw ultieme crush, maar houd je opties open. Alle andere cuties die hun best voor je doen merk namelijk jij niet eens op. Wie weet zit jouw toekomstige lover hier wel tussen, kijk daarom verder dan je neus lang is.