Lifestyle

Overweeg je een tattoo? Dit zijn de 7 pijnlijkste plekken


Een tattoo is iets waar jij misschien al een jaar over twijfelt omdat je bang bent voor de pijn. De een vindt dat het ontzettend veel pijn doet en de ander voelde het amper. Hoe kan dit nou? De pijn die je voelt hangt af van de plek waar getatoeëerd wordt. Dit zijn de meest pijnlijke plekken… 

“En deed het pijn?”, vragen de meeste mensen wanneer jij jouw nieuwe tattoo showt. De pijn die jij ervaart tijdens het zetten van de tattoo ligt aan de plek en jouw pijngrens. De volgende zeven plekken zijn alleen voor de echte die hards…

1. Binnenkant van de pols
Over het algemeen geldt de regel: hoe dunner de huid, hoe pijnlijker. De huid aan binnenkant van de pols is behoorlijk dun. Een tattoo zetten op deze plek is daarom geen pretje.


2. Handen en vingers
Vingertattoo’s zijn hartstikke vrouwelijk en sierlijk, maar helaas ook heel pijnlijk. Omdat de handen vol zitten met bindweefsel, aderen en botjes voel je naald zeker. 


3. Voeten
Ook hier vind je veel bindweefsel, aderen en botten onder een dunne huid. Voor een voettattoo moet je dus wel een beetje pijn overhebben. 


4. Op de ribben
Een ribtattoo is ontzettend ‘Pinterestwaardig’ natuurlijk, maar je moet wel tegen een stootje kunnen. Omdat de huid hier dunner is en de naald over het bot gaat is dit een pijnlijke plek. 


5. Borstbeen
De ‘underboob‘-tattoo is heel populair op het moment. Onder andere Rihanna en Miley Cyrus rocken deze trend. Geheel pijnloos is het niet, de huid is heel teer en het laat de borstkas trillen.


6. Binnenkant van de arm
Dit is de perfecte plek als je een tattoo wil die je niet altijd ziet. Een shirtje met mouwen is al genoeg om de tattoo te bedekken. De huid aan de binnenkant is dun en direct daaronder zit een spier, ouch!


7. De rugwervel
Deze tattoo is prachtig, vooral in de zomer. De naald gaat hierbij wel recht over het wervelbot heen en dat voel je. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, toch?