Lifestyle

8 eigenschappen die jongens aantrekkelijk vinden

Er is één ding dat we allemaal wel willen: aantrekkelijk zijn. We krullen ons haar, gebruiken make-up en trekken ons leukste jurkje aan, alles om maar leuk gevonden te worden. Toch zit aantrekkelijkheid niet alleen in het uiterlijk. De volgende acht eigenschappen vinden jongens namelijk erg aantrekkelijk…

1. Je bent verrassend
Geef niet meteen alles weg en verras hem af en toe. Als je zegt dat je iets gaat doen dan is het ‘doen wat je al hebt beloofd’, terwijl de verrassing des te groter is wanneer je niets zegt. Dat hij niet altijd weet wat hij kan verwachten maakt jou hartstikke aantrekkelijk. 

2. Je durft nee te zeggen
Het is aantrekkelijk als een meisje weet wat ze wil, ook als ze weet wat ze niet wil. Als jij iets niet wil moet je dit zonder moeite durven zeggen, dat toont zelfvertrouwen. Een meisje dat altijd doet wat hij voorstelt is helemaal niet interessant…

3. Je bent nieuwsgierig
Dat wij doorvragen naar zijn weekend of zijn vakantie vindt hij alleen maar leuk. Het bevestigt dat wij het interessant vinden wat hij vertelt en dat is precies wat jongens nodig hebben: bevestiging. Dat het gesprek niet stil valt omdat jij vragen blijft stellen is ook een pluspuntje. Let op, blijf niet alleen maar vragen stellen. Het is geen sollicitatiegesprek.

4. Je blijft kalm
Ook al verlies jij je geduld en ben je heel boos, blijf kalm. Van een bitchfight à la Geordie Shore wordt niemand leuker. Dat jij in een lastige situatie kalm blijft wijst erop dat jij jouw zaken op orde hebt. 

5. Je hebt humor
Wij vinden het heel aantrekkelijk als jongens humor hebben, hetzelfde geldt andersom. Dat hij om je kan lachen vindt hij belangrijker dan je denkt. Je brengt altijd een vrolijke sfeer met je mee en dat zorgt ervoor dat mensen graag in jouw buurt zijn, inclusief jouw crush.

6. Je bent optimistich
Eerlijk is eerlijk, je zit veel liever met een optimist op een onbewoond eiland dan met een pessimist. Doordat jij alles van de positieve kant bekijkt breng je een positieve sfeer met je mee. Jongens vinden deze positieve vibe hartstikke aantrekkelijk.

7. Je hebt muzikaal talent
Jongens zwijmelen net zo hard weg bij het zien van een muzikaal meisje als wij bij het zien een zingende Archie uit Riverdale. Muziek heeft nu eenmaal iets magisch wat jou heel aantrekkelijk maakt. Wij halen die oude gitaar alvast van zolder! 

8. Je hebt een hond
Deze kunnen we jullie niet onthouden, ook al is het geen karaktereigenschap. Als je een hond hebt ben je volgens onderzoek 7% aantrekkelijker dan iemand zonder hond. Sorry kattenvrouwtjes…

Bron: yourtango.com, brightside.com, redbookmag.com | Beeld: iStock