Lifestyle

Dit zijn de 10 populairste puistenvideo’s van Dr. Pimple Popper

You either love it or hate it… Het uitknijpen en weghalen van puisten, cystes en mee-eters op video. Smul jij juist wél van dit soort video’s en geeft het jou een voldaan en lekker gevoel als al het pus uit de huid verdwenen is? Dan heeft Girlscene tien video’s voor jou verzameld waar je wel even zoet mee bent. Tip: kijk dit niet op een lege maag.

Dr. Pimple Popper is de queen der queens als het gaat om de video’s in deze categorie. Mocht je haar nog niet kennen, Sandra Lee is een expert op het gebied van puisten, cystes en alles wat je huid verstopt verwijderen. Ze doet dat met uiterste precisie en mede daarom heeft Dr. Pimple Popper een mega fanbase. Maar liefst 6,5 miljoen mensen hebben op abonneren gedrukt, maar dat cijfer valt in het niet als je kijkt naar de views op één video. Girlscene heeft de populairste video’s onder elkaar gezet en wauw, de populairste video is al 60 miljoen keer bekeken!

drpimplepopper puistenvideos

1. Mega mee-eter
Een oudere vrouw heeft zo’n grote mee-eter bij haar schouder dat ze niet anders kan dan het laten weghalen. Of nou ja, mee-eter… Het is eerder een diep gat in de huid dat gevuld is met viezigheid en het is nog een behoorlijke klus om het eruit te krijgen.

Watch on YouTube

2. Oude mee-eters
In deze video zie je het bewijs dat mee-eters kunnen ontsteken. De man heeft twee oude, grote mee-eters op zijn rug en deze worden uitgeknepen. Een behoorlijke klus…

Watch on YouTube

3. Cyste op het hoofd
Je zal het maar hebben: een mega cyste op je voorhoofd. De man in de video kan erover meepraten. Om het nog moeilijker te maken lijkt het een mega mee-eter, terwijl onder de zwarte pukkel toch echt een megavolle cyste zit.

Watch on YouTube

4. Mr. Wilson’s neus 
Meneer Wilson heeft een huidaandoening waardoor zijn poriën vol zitten, maar niets gaat Dr. Pimple Popper te ver. Op video laat ze het pijnlijke proces zien.

Watch on YouTube

5. Mee-eters op de neus
Als het je guilty pleasure is om naar blackheads te kijken die eindelijk verwijderd worden, is deze video echt wat voor jou. Deze neus zit vol met blackheads, die één voor één worden weggehaald.

Watch on YouTube

6. Mee-eters compilatie
Valt het je al op dat de blackhead removal video’s de populairste zijn? Blijkbaar zo populair dat Dr. Pimple Popper een speciale compilatie heeft gemaakt. Fans mogen met deze video 23 minuten genieten van de mee-eters die uitgeknepen worden.

Watch on YouTube

7. Een neus vol whiteheads
We gaan terug naar de neus. Naast blackheads (mee-eters) heb je ook whiteheads, verstopte poriën waar wit-gele pus uitkomt. De 90-jarige meneer in deze video heeft een huidaandoening waardoor zijn neus vaak volzit. Dr. Pimple Popper helpt hem om de poriën schoon te krijgen.

Watch on YouTube

8. Cyste op de rug
Eén van Dr. Pimple Poppers populairste video’s bevat alles waar de fans van houden: cystes. Er zit een grote cyste op de rug van deze vrouw,  die Sandra één voor één weghaalt.

Watch on YouTube

9. Bult in nek
Deze man heeft inmiddels een dubbele nek, zo groot is het gezwel geworden. De video is opgesplitst in vier verschillende videos, dus je kunt je wel voorstellen wat voor ‘n klus dit is geweest.

Watch on YouTube

10. Cyste uitknijpen
Oeiiii, deze cyste op de rug ziet er behoorlijk naar uit. Tijd voor Sandra om de cyste te verwijderen!

Watch on YouTube

Beeld: iStock