Food

6 restaurants in Den Haag waar je zeker moet eten

Niets is leuker dan een stad ontdekken. Je gaat een dagje naar Den Haag en dan bestaat je dag uit: winkels afstruinen, hier en daar koffie drinken en natuurlijk een lekker hapje eten. Het is altijd zoeken waar je moet zijn voor de leukste eettentjes. Gelukkig is Girlscene er om je te helpen. Wij hebben voor jou uitgezocht welke restaurants jij absoluut niet voorbij mag lopen. 
 

 

Een bericht gedeeld door Iva (@_d_iva_) op

ROOM
Zin een lunch, diner of toe aan een borrel? Bij ROOM kun je altijd terecht. Eet hier een goed belegd broodje en je kunt er weer tegenaan om de rest van Den Haag te verkennen. 
Adres: Anna Paulownaplein 16
 

Mama Kelly
Mama Kelly is in de Caballerofabriek en het is een contrast tussen een moderne sfeer en oude elementen. Je raakt maar niet uitgekeken in dit restaurant en voor een lekker hapje eten ben je hier ook op de juiste plek. 
Adres: Saturnusstraat 100

 

Walter Benedict
Deze bistro is hartstikke hip. Dan hebben we het niet alleen over het interieur, maar ook over het eten Ên het personeel. De perfecte plek om te ontbijten, lunchen, dineren of lekker te borrelen aan de hangtafels. 
Adres: Denneweg 69A

 

Cafe Franklin
Als je van houtskoolbarbecue houdt, dan is Cafe Franklink de plek waar jij moet zijn. Een goede burger, kip, pork ribs en nog veel meer. Dit restaurant is erg populair en is altijd aardig gevuld. 
Adres: Valkenbosplein 24

 

Lapsang 
Dit schattige theehuis is ook gevestigd in hartje Den Haag. Je drinkt hier de heerlijkste thee met een taartje. Ook voor de lunch eet je hier lekkere broodjes. In de avond wordt Lapsang omgetoverd tot een wijnbar waar je verschillende Mediterraanse hapjes kunt eten. 
Adres: Oude Molstraat 11A

 

 

Een bericht gedeeld door Vegasm (@vegasmnl) op

Club Vers
Club Vers staat, zoals je als verwacht, voor vers en gezond. Dat maakt het niet minder lekker, want bij Club Vers willen ze laten zien dat gezond ook ontzettend lekker is. Club Vers is vegetarisch en veganistisch, maar dat is een bijzaak. 
Adres: Stationsweg 136a

eettentjes den haag

Beeld: iStock | Bron: Mama-Kelly.nl, girlslove2travel.com, elleeten.nl, clubvers.nl