Celebs

Famke Louise rekent op déze manier af met haters van Op Me Monnie

Famke Louise is al twee weken het onderwerp van gesprek. Haar eerste single Op Me Monnie maakte op z’n zachtst gezegd veel los. De YouTuber heeft duizenden reacties gekregen op haar nummer, waaronder veel haatreacties. De vriendin van Snapking is helemaal klaar met alle haters en rekent op déze manier met iedereen af… 

Op Me Monnie
Niemand had zien aankomen dat Famke Louise een hit zou scoren. Op Me Monnie is al miljoenen keren bekeken op YouTube, en 2,5 miljoen keer gestreamd op Spotify. De 18-jarige YouTuber kan dus wel zeggen dat haar eerste single een succes is. Maar dankzij het nummer krijgt Famke ook veel kritiek over zich heen. En daar is ze helemaal klaar mee.

RTL Late Night
De kersverse zangeres schoof gisteravond aan bij RTL Late Night en daar reageerde ze voor het eerst op alle reacties. Ze vindt dat het weleens afgelopen mag zijn met alle haat. Ook vindt ze dat mensen beter moeten nadenken voor ze een gemene reacties plaatsen. “Mensen moet daar beter over nadenken. Zal je dat ook zeggen recht in iemands gezicht?”, aldus Famke. Ze heeft besloten om zich niks meer aan te trekken van de negatieve reacties. Het heeft geen zin om een haatreactie te plaatsen, want ze focust zich nu de postieve reacties: “Die geven mij de energie om door te gaan.” Bovendien gelooft ze niet dat haar single zo slecht is. “Als het echt zo slecht was, dan zouden Boef en Frenna er geen remix van maken.”

Nieuwe muziek
Voor de mensen die geen fan zijn van haar muziek, heeft ze slecht nieuws. Famke is trots op wat ze heeft bereikt en is niet van plan om te stoppen. De YouTuber onthult dat er binnenkort meer nummers aankomen. 

Beeld: Brunopress