Winnen

Win: toegang én 10% extra korting voor de Zoe Karssen sample sale

[AFGELOPEN] Eén van de beste dingen aan mode? De sample sales! Zo wordt het ineens een stuk aantrekkelijker om duurdere items in je garderobe te krijgen, want tijdens die sample sales scoor jij ze voor een prikkie. Deze week staat de Zoe Karssen sample sale op het programma en jij kunt kaartjes winnen.

Normaal geven we een groot beautypakket weg, een telefoon en soms zelfs kleding, maar deze keer pakken we het anders aan. Vrijdag 1 en zaterdag 2 december vindt de Zoe Karssen sample sale plaats in Amsterdam en jij kunt daar als modeliefhebber en Girlscene lezeres bij zijn. Mocht je het merk nog niet kennen: Zoe Karssen is het kledingmerk van Zoe Karssen dat door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de bekendste merken in Amsterdam. Zo hebben bekende namen zoals Beyoncé, Chloë Grace Moretz, Cara Delevingne, Rihanna en meer Zoe Karssen gedragen! Nu is het weer tijd voor de jaarlijkse sample sale van Zoe Karssen.

View post on Instagram
 

Tijdens de sample sale zijn de prijzen niet alleen sterk gedaald, je krijgt als Girlscene winnares ook nog eens 10% korting op de afprijzingen. Zo wordt shoppen nóg leuker. De Girlscene redactie is er zelf ieder jaar weer bij en keer op keer scoren we weer te gekke items. We durven te wedden dat het dit jaar niet anders is! Lees hieronder hoe je mee moet doen:

Wat: Zoe Karssen sample sale
Waar: Looiersgracht 60, Amsterdam
Wanneer: 1 en 2 december
Hoe laat: vrijdag van 12:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur 
Klik hier voor het Facebook evenement om je aan te melden én op vertoon van onderstaande afbeelding ontvang jij 10% extra op je totale aankoop.

sample sale zoe karssen