Winnen

Girlscene Giveaways: win Fjällraven backpacks, Starskin gezichtsmaskers of Danish Design horloges

[AFGELOPEN] De feestmaand breekt bijna aan en dat moment laten we op de Girlscene redactie niet onopgemerkt voorbijgaan. Kerstboom optuigen? Check. Cadeaus kopen? Dubbel check. Zo hebben we ook al heel wat cadeaus voor de trouwe Girlscene lezeressen geregeld. Ben je benieuwd wat jij voor de feestdagen kunt winnen? Kijk dan snel verder.

Speciaal voor de feestdagen heeft Girlscene de Girlscene Giveaways in het leven geroepen! Onlangs kon je al alles lezen over de Alcatal, Goosecraft en Cowboysbag winactie en vandaag lees je wat je nóg meer kunt winnen.


Fjällräven

Fjällräven geeft speciaal voor de feestdagen 5 Kanken backpacks weg van €89,95. Kånken is al in 1978 ontworpen om te helpen bij het voorkomen van rugproblemen onder Zweedse schoolkinderen. De rugzak werd snel een veel gezien beeld op kinderdagverblijven en natuurscholen door het hele land. Nu, 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen over de hele aardbol recht gemaakt en is één van de meest geliefde producten van Fjällräven.

De klassieke rugzak is net zo geschikt om van en naar school of werk te gaan, als om mee te nemen op trektochten en reizen. Het materiaal is een sterke, lichtgewicht Vinylon F stof, die vuil en nattigheid weerstaat. Het ruime hoofdvak heeft een grote opening met een rits, waardoor in- en uitpakken gemakkelijk is. De rugzak heeft twee platte zijvakken en een vak met rits aan de voorkant, perfect voor al die spulletjes die je bij de hand wilt hebben. Het meegeleverde zitkussen van PE-schuim wordt opgeborgen in het achtervak aan de binnenkant, waar het ook voorkomt dat de inhoud van de rugzak tegen je rug prikt. Het zitkussen is altijd binnen bereik is als je even wilt zitten om te pauzeren, waar je ook bent.

Het draagsysteem is eenvoudig, maar praktisch en bestaat uit handgrepen aan de bovenkant en smalle, verstelbare schouderbanden. Het logo aan de voorzijde is reflecterend. Aan de binnenkant van het hoofdvak zit bovendien een adreslabel.

starskin winnen
Starskin

Starskin geeft 5x een Starskin Mask Pack (t.w.v. €50) weg, bevat het volgende:
1 x Red Carpet ReadyTM Hydrating Bio-Cellulose Face Mask
1 x GlowstarTM Foaming Peeling Perfection Puff
1 x DREAMKISSTM Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask
1 x Hollywood Hand ModelTM Nourishing Double-Layer Hand Mask 1 x Sunset StripsTM 3-Step Advanced Pore Cleansing Expert System

danish design winnen
Danish Design

Danish Design geeft 3x een horloge weg t.w.v. €119. “In a world full of trends I want to remain a classic.”

Danish Design, verkrijgbaar in meer dan 70 landen, is een van de meest populaire horlogemerken van de wereld geworden. Een combinatie van Scandinavisch design, mooie materialen, een hoge kwaliteit en schappelijke prijzen. Fashionable zonder trend gebonden te zijn, de iconische designs van Danish Design zijn tijdloos.

Compleet ‘in tune’ met de huidige tijdgeest zonder onderhevig te zijn aan trends dat is helemaal Danish Design. Onbewust speelt Danish Design met deze modellen helemaal in op de huidige Scandinavische trend. Waar de horloges ooit patserig bezaaid met ‘Bling Bling’ waren is de ‘trend’ nu subtieler. De horloges spreken voor zich en zijn een verlengde van een outfit.

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel! Girlscene heeft op Facebook een pagina aangemaakt waar je kunt zien wat je kunt winnen en hoe je meedoet. Klik op deze link en de rest volgt vanzelf. Succes. ♥