Celebs

Monica Geuze reageert op ‘dikke’ Instagram foto’s

Het leven van Monica Geuze ligt onder een vergrootglas. Elk detail wordt opgemerkt door haar fans. De laatste tijd krijgt de vlogger veel commentaar op haar Instagramfoto’s en haar gewicht. Ze zou de laatste tijd ‘dikker’ zijn geworden. Monica reageert voor het eerst op haar gewichtstoename.

Maatje meer

Het is Monica niet ontgaan dat ze de laatste tijd vaak reacties krijgt op haar gewicht. In haar vlog snijdt ze dit gevoelige onderwerp aan. “Het is absoluut waar,” zegt de brunette over de geruchten over haar gewichtstoename. Ondanks dat de reacties niet altijd even leuk zijn, zit ze er zelf niet zo mee. “Het is niet dat ik er depressief van word ofzo.” Monica vindt het ‘bijzonder’ dat andere mensen zich er drukker over maken dan zijzelf.

Sporten

Hoewel de vlogger het niet erg vindt om wat kilo’s extra te hebben, wil ze er toch wat aan gaan doen. “Er is een lange tijd in mijn leven geweest waarbij ik alles kon eten wat ik wilde, zonder aan te komen. Dat is voorbij, dat is helaas niet meer waar. Dus ik moet er iets aan gaan doen.” Monica heeft de hulp van haar vriend Lars Veldwijk ingeschakeld. De twee gaan samen trainen.

Beeld: Brunopress