Lifestyle

9 dingen die je herkent als je een enorme flirt bent

Een dag niet geflirt, is een dag niet geleefd. Dat is precies jouw motto en hier houd je je dan ook stevig aan vast. Als jij een prooi op het oog hebt, weet je precies hoe jij zijn of haar aandacht moet trekken. Je vriendinnen zijn jaloers en jij hebt de avond van je leven. Alweer. Dit artikel is speciaal geschreven voor alle sjansballen onder ons, dus lees gerust verder. 

1. Jouw WhatsApp staat vol met onbekende nummers
Elke week krijg jij op zondagochtend berichtjes van onbekende nummers. In eerste instantie heb je geen flauw idee wie jou aan het stalken is, maar al snel valt het kwartje. Tja, je bent weer gul geweest met je telefoonnummer. 

2. Je komt vaak bekenden tegen 
Die ene jongen was van vorige week en met die blonde haren was van dat ene plekje, en zo ken je eigenlijk bijna elke leukerd die bij je in de buurt staat. Je hebt gewoon met erg veel cuties een praatje gemaakt, laten we het daar op houden. 

3. Je staat altijd op scherp
Of je nu in de club bent, in de sportschool staat of op school bent. Jouw ogen staan wagenwijd open. Waar je ook bent. Als je iemand ziet die je wel ziet zitten, weet je niet hoe snel je jouw hengel uit moet gooien. Dan is het een kwestie van geduldig wachten totdat die ene bijt. 

4. Je agenda staat vol… Met dates
Jij hebt echt geen tijd om ‘s avonds te lanterfanten met je vriendinnen. Nee, er staan genoeg dates op het programma en dat is op het moment even belangrijker. Iets gaan drinken met een knapperd die vervolgens de rekening betaalt, uh nee, dat sla je niet over. 

5. Relaties zijn niets voor jou
Aan één persoon vastgeplakt zitten en niet met andere leukerds mogen flirten. Poeh, daar moet je écht niet aan denken. Jij wil niets liever dan vogelvrij zijn en zelf bepalen wat je doet. Punt uit. 

6. Je kijkt elke cutie na
Terrasjes pakken was een grote hobby van je, want dan kun je mensen kijken. Vooral om jongens te spotten. Eigenlijk maakt het niet uit waar je bent, als er maar cuties zijn. Samen met je vriendinnen beoordeel je ze met een cijfer.

7. Goedkope avondjes
Als jij ging stappen, hoefde je eigenlijk alleen maar geld mee te nemen om je jas op te hangen, want drinken halen doe je niet. Nou ja, je drinkt natuurlijk wel, maar dit wordt voor je gehaald én betaald.

8. Jij weet niet van ophouden
Je was altijd veel in de kroeg te vinden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Desnoods ga je alleen. Je wil het eigenlijk niet toegeven, maar dan krijg je meer aanspraak en dat is precies wat jouw doel is. 

9. Je hebt een knipoog als geen ander
Als jij iemand op het oog hebt, weet je precies hoe je dit moet aanpakken. Je kijkt diegene aan en geeft hem of haar toch eens een goede knipoog. Daar is de rest van flirtend Nederland jaloers op. Zo smooth, nonchalant en sexy. Wauw, daar kunnen veel meiden nog wat van leren. Respect meid. 

Beeld: UnSplash