News

Yes! Netflix kondigt állereerste Nederlandse Netflix-serie aan

Op de redactie gaat het regelmatig (lees: dagelijks) over series. ‘Oeps, ik heb gisteren wéér de hele avond gebingewatched‘, ‘Welke series kijk je op dit moment?’ en  ‘Oh, dan moet je dit ook écht kijken!’ zijn zinnen die (iets te) vaak worden gebruikt. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen we lazen dat Netflix een echte Nederlandse serie komt en het belooft héél veel goeds!

Nederlandse Netflix-serie

Na Duitsland krijgt ook Nederland binnenkort een eigen Netflix-serie. Hoe cool is dat! De serie gaat ‘Undercover’ heten en draait om Ferry, één van​​ de​ grootste​​ XTC-producenten​​ in​​ de​​ wereld. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens van​ België​​ en​ Nederland.​ Dit​​ comfortabele​ bestaan​ verandert​ compleet wanneer​ twee​ undercoveragenten​ zijn territorium​​ betreden om​ zo​ zijn​ leven​ te​ infiltreren​ en​​ het​ netwerk​ op​ te​ rollen. Spannend! Is dit de Penoza 2.0? 

 

Wereldwijde première

Anna Drijver en Frank Lammers gaan de hoofdrollen spelen in Undercover en ook Elise Schaap, Tom Waes, Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit zijn in de serie te zien. We moeten nog wel even geduld hebben, want de serie bestaat uit maar liefst 10(!) delen en is vanaf begin 2019 te zien.

Beeld: iStock | Bron: AD.nl