News

Eerste avocado-winkel ter wereld opent in Nederland

Avocado’s zijn super super trendy én mega gezond. Deze maand staat compleet in het teken van de avocado en daar weten ze bij ‘The Avocado Show’ alles van. Het allereerst avocado-restaurant maakt ware kunstwerkjes (bloemen, poké bowls) met avocado’s. Dit keer is er weer een avocado-primeur: vandaag opent namelijk de allereerste avocado-winkel ter wereld. En hij is dichterbij dan je denkt…

Avocado maand

Wanneer je de afgelopen tijd in Amsterdam bent geweest dan heb je hem vast en zeker wel voorbij zien komen: de avocado-tram. De hele maand november staat namelijk in het teken van de avocado. Vandaag is een hele bijzondere dag: op 21 november is namelijk de allereerste avocado-winkel ter wereld(!) geopend. Yes! De winkel heeft de naam ‘The Backstage’ en is een initiatief van de eigenaren van ‘The Avocado Show’. 

Pop-up store

Het is een tijdelijke pop-up store midden in het restaurant in de Pijp. Naast avocado’s (dûh) worden er ook tassen, paraplu’s, hoeden en kerstspullen verkocht met avocadoprint. Volgens de World Avocado Organization is dit pas het begin… We love!

Fun fact: in Nederland eten we ontzettend veel avocado’s. Alleen in Zweden en Noorwegen wordt er binnen Europa meer avocado’s gegeten. Wow!

Ben jij in de buurt van Amsterdam breng dan zeker een bezoekje aan de winkel.

The Avocado Show, Daniël Stalpertstraat 61 Amsterdam.

Avocado-winkel

Bron: AT5, Nu.nl 

Must reads 👀