News

Selena Gomez onder vuur na spraakmakend optreden

Terwijl wij vannacht lekker aan het dromen waren, was het in Amerika tijd voor de American Music Awards. De grote winnaar van de avond was 24K Magic-zanger Bruno Mars die meerdere awards mee naar huis mocht nemen. Toch heeft iedereen het maar over één ding: het optreden van de voormalig Disney-ster Selena Gomez. Fans beschuldigen haar van playbacken tijdens het nummer ‘Wolves’ en zij kunnen zomaar gelijk hebben…

Weinig energie

Twitter ging los toen Selena Gomez gisteravond met haar optreden begon tijdens de American Music Awards. Het was de eerste keer dat Gomez optrad na haar zware nieroperatie. Volgens veel Twitteraars was de zangeres duidelijk nog niet hersteld en had ze weinig energie. Ze zou zelfs zo weinig energie hebben dat ze het nummer niet live zong, maar playbackte!

Bekijk het optreden hier:

Watch on YouTube

Dankbaar

Toch namen veel fans het op voor Selena, die tegenwoordig als blondine door het leven gaat, we moeten namelijk niet vergeten dat deze dame net een heftige operatie heeft gehad. Na het optreden bedankte Selena al haar fans en ook op Instagram liet ze weten hoe dankbaar ze was.

Justin Bieber

We zijn erg benieuwd wat liefje Justin Bieber over het voorval te zeggen heeft. Helaas verschenen de twee niet samen op de rode loper, maar de foto’s van afgelopen week zeggen genoeg. ;-)

Bron: AD, People | Beeld: Brunopress