Celebs

JAAA! Déze zoenfoto bewijst dat Justin Bieber en Selena Gomez een setje zijn

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer zoenend gespot, Bibi Breijman openhartig over kersverse relatie met déze BN’er en waarom barstte Lil’ Kleine in huilen uit? 

Het is ein-de-lijk officieel: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer een setje! De tortelduifjes hebben er zelf nog niks over gezegd, maar een paparazzifoto zegt genoeg over hun relatiestatus. Die paparazzifotograaf knijpt nu in zijn handjes, want deze foto is veel geld waard! Justin en Selena zijn namelijk zoenend gefotografeerd. De zangeres geeft haar vriendje een kus op het ijshockeyveld in Los Angeles. Yesss, Jelena is back! 

 

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Bibi Breijman maakte onlangs bekend dat ze haar relatie van negen jaar heeft beëindigd. Al gauw gingen er geruchten dat de vlogger het wel heel gezellig heeft met een BN’er: Waylon. Deze week maakten de twee bekend dat ze inderdaad verliefd zijn. Bibi heeft een video opgenomen om alle brandende vragen over haar prille relatie met Waylon te beantwoorden. Nee, er speelde niks tussen hen tijdens It Takes Two (het programma waar ze elkaar leerden kennen) en nee, ook Bibi zag deze liefde niet aankomen. “Dit gebeurt als je denkt dat je er niet voor open staat. Liefde plan je niet, dat komt altijd op een onverwacht moment,” aldus een straalverliefde Bibi. De vlogger laat weten dat ze heel gelukkig is met haar kersverse vriend en hoopt dat haar volgers blij voor haar zijn. Het is je gegund, Bibi! 

Lil’ Kleine barstte deze week in tranen uit op nationale televisie. Chantal Janzen ging namelijk bij hem logeren voor het programma Chantal Blijft Slapen. Daar sneed de presentatrice een gevoelig onderwerp aan: zijn vader. De rapper vindt dat hij al zijn succes te danken heeft aan zijn vader en zijn onvoorwaardelijke liefde. “Dat is gewoon mijn alles. Dat is waar alles begint en eindigt”, zegt hij tegen Chantal. “Misschien zou hij zeggen ‘je hebt het zelf gedaan’, maar ik zal altijd die mening hebben,” gaat hij verder, waarna de rapper emotioneel wordt. Daarna volgt een dikke knuffel van Chantal. Veel kijkers hebben door dit emotionele moment een andere blik op Lil’ Kleine gekregen. “Ik vind Lil’ Kleine ineens een stuk leuker,” luidt een reactie op Twitter. 

Beeld: Brunopress