News

In dit café kun je de hele dag knuffelen met mopshonden

Bijkletsen met jouw bestie, nippen van een ‘pugaccino’ en ondertussen knuffelen met een schattig mopshondje… dat kan in het eerste mopshondencafé van Europa! Het café is nog maar net geopend en nu al een gigantisch succes. Hoe kan het ook anders, want knuffelen met mopshonden wil toch iedereen?! Enne… het mopshondencafé is helemaal niet ver van ons verwijderd!

Onbeperkt knuffelen

Is een plek waar tientallen mopshonden rondlopen jouw idee van de hemel? Dan moet je absoluut een ticket naar Londen boeken, want daar is het eerste mopshondencafé van Europa geopend. Bij Pugs & Pals kun je de hele dag knuffelen met de schattige beestjes en ondertussen genieten van ‘puggalicious cupcakes’, ‘puggaccinos’ en ‘pugcktails’. 

Adopteren

Jouw eigen mopshond is ook welkom in het mopshondencafé, maar mocht je er geen hebben dan zijn er genoeg hondjes om mee te knuffelen! Is er een hondje waar je verliefd op bent geworden? Het café werkt samen met verschillende opvangcentra in de omgeving van Londen, en het is mogelijk om een mopshondje te adopteren!

 

Pure joy

Een bericht gedeeld door Sofia 🌚 (@sdench) op

Beeld: iStock