Celebs

Wist je al dat deze Divergent-ster muziek maakt?

Wie de film ‘The Fault in Our Stars’ of ‘Divergent’ ziet wordt spontaan verliefd op hottie Ansel Elgort. How can you not? Maar wist je al dat deze knapperd niet alleen good looking is, maar ook een super prettige stem heeft om naar te luisteren? Nieuwsgierig geworden naar de zangkunsten van de acteur? Je kent hem misschien wel van één van de volgende hits…

Op 9-jarige leeftijd begon Ansel met balletlessen. Ondanks dat zijn klasgenoten dit niet echt ‘stoer’ vonden deed Ansel zijn eigen ding. Toen hij 12 was ging hij ook acteren en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. 😉

Het is niet gek dat Ansel zo creatief is met een vader als fotograaf en een moeder uit de operawereld. Ook de rest van het gezin zit niet stil. Zo is zijn broer een filmmaker en zijn zus, net als vader, fotograaf.

Acteren & zingen

Ansel brak door met zijn rol als Augustus Waters in ‘The Fault in Our Stars’ en Caleb Prior in ‘Divergent’. Dat Ansel een echte alleskunner is bewijst hij met zijn laatste film ‘Baby Driver’ waar hij een getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s speelt die vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden.

Ook in het dagelijks leven is Ansel gek op muziek. Zo produceert hij onder de naam Ansolo elektronische dancemuziek via SoundCloud. Ansel brak door in de muziekindustrie toen hij een remix maakte van de hit ‘Born To Die’ van Lana Del Rey.

In februari 2014 tekende hij een contract bij de platenmaatschappij Staar Traxx en op 21 april 2014 verscheen zijn eerst single ‘Unite’. Volgens Ansel kan acteren en zingen makkelijk gecombineerd worden. “Ik doe wat ik wil doen”, zegt Ansel. “Vroeger was het zo dat het gewoon geaccepteerd werd als je als kunstenaar meerdere disciplines bezat, maar tegenwoordig schijn je te moeten kiezen. Ik wil dat graag doorbreken, want je kan het gewoon allemaal doen als je dat wilt.”

Muziek

Wij zijn super blij dat Ansel doorgaat met muziek maken zodat wij naar zijn heerlijke stem kunnen blijven luisteren. Benieuwd geworden naar de zangkunsten van de acteur? Wij zetten zijn lekkerste nummers onder elkaar. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Bron: IMBD, Metronieuws | Beeld: Brunopress

Lees ook: bekijk de actuele JBL kortingscode