Lifestyle

5 cadeautips voor echte interieurliefhebbers

Is jouw vriendin, moeder, zusje of tante dol op het verzamelen van unieke spulletjes, kan ze uren op Pinterest zoeken naar nieuwe inspiratie en weet ze altijd alle gave hotspots te vinden? Dan is ze een échte interieurjunkie. Maar wat geef je haar nu voor haar verjaardag? Stop met zoeken: wij geven je vijf cadeautips die ze zeker weten geweldig gaat vinden.

Cadeautip 1: Neem haar mee naar jouw favoriete winkels

Interieur is super persoonlijk, maar een echte interieur lover is altijd op zoek naar verse inspiratie en nieuwe winkeltjes. Trakteer haar daarom op een dagje winkelen. Neem haar mee naar jouw favoriete winkels en ga samen ergens lekker lunchen.

Je kunt kiezen voor een stad die jij goed kent zodat je haar alle hotspots kan laten zien. Of ga naar een stad die jullie beide niet zo goed kennen voor een flinke dosis nieuwe inspiratie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Den Bosch of Nijmegen en vergeet dan niet om bij deze hotspots binnen te lopen.

Cadeautip 2: Geef een plant

Wil je liever een fysiek cadeautje geven, maar vind je het lastig in te schatten wat in haar huis past? Kies dan voor een plant. Een plant geeft direct sfeer in huis en er is altijd wel een plek voor te vinden. Vooral een wat grotere plant kan soms best aan de prijzige kant zijn en is daarom perfect om cadeau te geven; want wanneer koop je nu een plant voor jezelf? Tot slot gaat een plant wel een paar jaar (of langer) mee zodat ze nog lang plezier heeft van jouw cadeautje.

Cadeautip 3: Geur voor in huis


Om je cadeautje iets persoonlijker te maken geef je haar een geur voor in huis. Dit kan een lekkere geurkaars zijn, maar ook een roomspray is super fijn. Probeer erachter te komen wat haar favoriete geur is zodat je deze geur terug kan laten komen in jouw cadeautje.

Een product wat ook een heerlijke geur in huis verspreidt is een clothing mist. Dit is een geur die je op textiel kan sprayen. Handig wanneer de hond lekker heeft lopen luieren op de bank. 😉

Cadeautip 4: Mooie flacons


Natuurlijk is het ook altijd leuk om ‘handige’ producten te krijgen met je verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een mooie flacon handzeep, dit is iets wat je altijd wel kan gebruiken. De fles kan op het aanrecht of in de badkamer staan en is zowel praktisch als stijlvol. Natuurlijk moet een mooi interieur ook goed schoongemaakt worden.

Misschien niet iets waar je meteen aan denk, maar zeker weten dat dit cadeau goed van pas komt! Via de website van TWENTYTWONOTES bestel je super mooie minimalistische flacons met allesreiniger en er is zelfs een speciale versie voor je bad en vloer. Schoonmaken wordt nu zelfs leuk met deze super mooie flacons. 😉

Cadeautip 5: Boeken en magazines


Een mooi boek is niet alleen leuk om doorheen te bladeren, maar ook super om als decoratie neer te leggen. Geef een boek vol met interieurfoto’s voor inspiratie, of kies voor een boek met gave fotoshoots.

In plaats van een boek kun je ook een abonnement op een tijdschrift geven. Zo krijg ze elke maand een dosis verse inspiratie.

Beeld: iStock