Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Karlijn

Hi meiden! Ik wil mezelf graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Karlijn en de komende drie maanden loop ik stage op de redactie van Girlscene. Ik volg Girlscene al een paar jaar fanatiek, al sinds mijn dertiende geloof ik. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik voor drie maanden mag aanschuiven bij de gezelligste redactie van Amsterdam!

Ik volg momenteel de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn tweede jaar en ben nog steeds heel gelukkig met mijn studiekeuze. Als je net als ik een grote interesse in de media hebt is deze studie zeker aan te raden! Het grappige is dat ik nooit wist wat ik wilde worden, laat staan wat voor opleiding ik na de havo moest gaan volgen. Totdat ik een artikel las op Girlscene waarin een nieuwe stagiaire werd voorgesteld, zij zat op de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik ging naar de open dag en schreef me meteen in. Hoe grappig is het dat ik nu zelf stage ga lopen bij Girlscene en zo’n zelfde artikel aan het schrijven ben!

Maar goed, even meer over wie ik nou eigenlijk ben… Ik ben Karlijn en loop nu al achttien jaar rond op deze planeet. Naast mijn opleiding werk ik in het weekend in een kapsalon en een kroeg bij mij in de buurt. Ik ben gek op uitgaan en nog gekker op festivals. Zolang er niet met bier wordt gegooid (als je haar maar goed zit), ben ik wel in voor elk feestje! Ik woon nog thuis in De Kwakel, een ieniemienie dorpje onder Amsterdam. Zodra ik thuis ben pak ik mijn laptop erbij om beautyvideo’s te bekijken, ik ben een echte YouTube-verslaafde. Daarnaast kan ik makkelijk uren doorbrengen op Asos, Missguided, Boohoo, Sephora, Beautybay etc. Daar gaat bij mij heel wat tijd (en nog meer geld) inzitten.

Ik was het gelukkigste meisje op aarde toen ik het bericht kreeg dat ik stage mocht lopen bij Girlscene. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en weet zeker dat ik hier veel ga leren. Graag wil ik zoveel mogelijk leuke artikelen voor jullie schrijven, hopelijk tot snel!

Liefs, Karlijn