Lifestyle

Vibrator kopen? Dan moet je hier op letten!

Seks met je partner is erg fijn en lekker, maar ook wanneer je als single lady door het leven gaat kun je genieten van een potje soloseks. We durven steeds openlijker te praten over seks, maar praten over soloseks blijft een taboe. Vind jij het ook spannend of lastig om te praten over masturberen, maar wil je wel een stapje verder? Dan moet je hier op letten wanneer je voor de eerste keer een vibrator koopt.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het gebruik van een vibrator niet vreemd of raar is. We zijn er misschien niet altijd even open over, maar veel meiden bezitten over een vibrator. Een vibrator is niet alleen voor meiden zonder relatie. Ook samen met je vriend, of wanneer je vriend niet aanwezig is kun je een vibrator gebruiken. Het gebruiken van een vibrator is zelfs goed voor je relatie! Door te masturberen kom je erachter wat je fijn vindt en wat jou tot een hoogtepunt brengt. Dit kan jouw partner dan weer gebruiken als hulpsteuntje.

Toch heerst er nog een taboe op het gebruik van een vibrator. EasyToys begrijpt goed dat speeltjes kopen spannend is, daarom kun je bij hun anoniem & discreet bestellen. 

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken voordat je een vibrator gaat kopen:

1. Vraag jezelf af waarvoor de vibrator nodig is. Wil je een vibrator die je clitoris stimuleert, of word je liever vaginaal gestimuleerd? Een vibrator is er om het voor jou makkelijker en prettiger te maken, dus dan moet hij ook perfect aansluiten op jouw wensen. Natuurlijk is het niet verplicht om een vibrator gebruiken. Voel jij je prettiger zonder, dat kan dat ook. Luister naar je lichaam.

2. Veel meiden hebben het idee dat een vaginaal orgasme ‘normaal’ is, maar een meervoud van de meiden krijgt enkel een orgasme door de clitoris te stimuleren. Komt dit je bekend voor? Kies dan een vibrator die bij deze wensen past. Er zijn namelijk verschillende soorten vibrators met verschillende functies. Zo stimuleert de één specifiek de G-spot terwijl een ander meer vaginaal genot geeft. Een vaginale vibrator geeft je meer het gevoel van ‘echte’ seks.

3. Denk bij je aankoop even na of je speeltje waterproof moet zijn. Dit is namelijk niet altijd het geval.

4. Niet alleen de vorm is belangrijk, maar ook de maat. Koop de eerste keer niet een te grote vibrator, maar speel op safe.

5. Let bij het uitzoeken van je vibrator ook op het materiaal. Kies liever voor producten die gemaakt zijn met siliconen. Kies liever niet voor rubber. Rubber kan soms vreemd ruiken en niet goed met je lichaam meebewegen.

6. Gebruik glijmiddel om het gebruik van je vibrator makkelijker te maken. Dit kan de druk wegnemen en zorgt dat je wat meer ontspannen bent.

7. Zoek niet naar één vibrator die aan al jouw eisen voldoet. Elke vibrator heeft zijn eigen functies en standjes. Het is daarom ook niet vreemd om meerdere soorten te hebben.

8. Een vibrator hoef je niet alleen te gebruiken, je kan hem ook samen met je partner gebruiken. Natuurlijk is het geen vervanging voor je partner, maar zorgt wel voor nieuwe mogelijkheden… 😉

Black Friday

Ben jij klaar om de volgende stap te nemen? Bij EasyToys bestel je heel makkelijk een vibrator die je thuis bezorgt krijgt. En het leuke is dat je nu héél veel producten kan shoppen met korting. De korting kan wel oplopen tot 60%! Wil je nóg meer korting? Zet dan 24 november in je agenda, dan is het namelijk Black Friday en komt er een mega sale! *Deze actie is inmiddels afgelopen*

Bron: Teen Vogue, Huffington Post

Must reads 👀