News

Lil’ Kleine wint deze grote prijs tijdens MTV EMA’s

Het is jullie vast niet ontgaan dat gisteren de MTV EMA’s in Londen werden uitgereikt. Heel Londen stond op zijn kop, maar ook in Nederland mogen wij vandaag feest vieren. Onze Jorik Scholten a.k.a. Lil ‘ Kleine sleepte namelijk een MTV EMA voor Best Worldwide Act in de wacht en is daarmee de eerste Nederlander ooit die in deze categorie wint. 

MTV EMA’s

Gisteravond was een belangrijke avond voor Li’ Kleine, hij maakte namelijk tijdens de MTV Eurpean Music Awards kans op een award voor Best Worldwide Act. Kleine won afgelopen week al tijdens een pre-party in de categorie Best Dutch Act, waardoor de rapper kans maakte op deze grote prijs waarin alle nationale winnaars het tegen elkaar opnemen.

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Best Worldwide Act

Afgelopen week zei Kleine nog in een interview met 538 over deze award ‘Ga je nooit winnen, maar is wel dik’, maar toch wist hij er gisteravond met deze grote prijs vandoor te gaan. Hij is daarmee de eerste Nederlander ooit(!) die in deze categorie wint. Hiermee komt hij in het lijstje met grote sterren als Justin Bieber die in 2015 de prijs won en Ariana Grande die er vorig jaar met deze prijs vandoor ging. In totaal waren zeven winnaars in deze categorie.

Lil’ Kleine timmert lekker aan de weg en wij zijn stiekem best trots! Jorik vertelde afgelopen week in een interview dat hij een internationale carrière niet uitsluit en na het winnen van deze prijs is dat helemaal niet zo’n gekke uitspraak…

Beeld: Bruno Press | Bron: 538, Parool.nl