Beauty

8 geheimen voor de perfecte styling van je nagels

We willen allemaal de mooiste nagels, maar deze komen niet uit de lucht vallen. Een simpel kleurtje op je nagels kan natuurlijk iedereen creëren, maar soms wil je net even iets anders. Je zwijmelt weg bij die mooie nagels die je ziet op internet. Jij haalt alles uit de kast om dit na te maken, maar keer op keer mislukt het. Gelukkig is Girlscene je reddende engel en geven wij gouden tips voor de perfecte nail art. 

1. Cuticle Oil
Deze olie is hét geheim achter verzorgde nagels. Door deze olie worden je nagels sterk en gezond. Zet de olie op je nachtkastje, zodat je niet vergeet om elke avond je nagels te verzorgen. Hoe gebruik je dit wondermiddel dan? Heel simpel: je brengt het aan langs je nagelriemen en masseer het over je nagelriem en nagel. Voilà, jouw nagels kunnen er weer tegenaan. 

2. Schilderstape
Je bent altijd aan het knoeien als je een paar figuurtjes op je nagels wil maken. De moed zakt al snel in je schoenen en het liefst haal je het er met nagellakremover net zo snel weer vanaf. Pff… Wat verschrikkelijk ook. Nergens voor nodig, want met schilderstape help je alle ellende de wereld uit. Plak de plekjes af waar geen nagellak mag komen en jij maakt zonder problemen de mooiste creaties op je nagels. 

3. Witte nagellak als primer
Witte nagellak als primer gebruiken, is de perfecte manier om de kleuren op je nagels prachtig uit te laten komen. Laat de witte nagellak goed drogen en lak ze vervolgens met een leuke kleur. 

nail art4. Behandel je nagels als je huid
Verzorging is ontzettend belangrijk. Zorg voor genoeg slaap, gezonde voeding en verwen je nagels met de juiste producten als Cuticle Oil. Vergeet ze niet te vijlen, want dat doet ook wonderen. 

5. Vaseline
We kennen allemaal de struggle dat de meeste nagellak rondom de nagel zit  in plaats van erop. Als je je nagels gaat versieren, smeer dan wat vaseline rondom de nagel op de huid. Als je een beetje knoeit, is het een stuk makkelijker om het daarna weer te verwijderen. Problem solved! 

6. Potlood
Gebruik de punt van een potlood om versieringen op je nagel te brengen. Meestal probeer je met je vinger de kraaltjes en glittertjes te pakken en op je nagel te drukken, maar dit is gewoon lastig. Met een potlood kun je veel nauwkeuriger werken en daar heb je op zulke momenten behoefte aan, dat weten we allemaal.

7. IJskoud water
Iedereen heeft een hekel aan gelakte nagels laten drogen. Meestal denk je dat ze droog zijn, maar dan was dat niet het geval en zijn je nagels geruïneerd. De oplossing is makkelijker dan je denkt, want het enige wat je nodig hebt, is ijskoud water. Doe je handen in het water en je nagels zijn droog. Oké, misschien niet, maar je snapt wat we bedoelen.

8. Bakspray
Een andere manier om je nagels snel te laten drogen, is om plantaardige bakspray erop te spuiten. Gewoon even sprayen en de klus is geklaard. Makkelijker kan bijna niet. 

Beeld: iStock | Bron: glamour.com, cosmopolitan.com, monstyle.nl