News

Let op: dit weekend wordt het ijskoud en er is zelfs sneeuw voorspeld!

Nog even doorzetten en dan is het weekend! Maar wel eentje die je vooral binnen zal doorbrengen, er is namelijk heel slecht weer voorspeld. Zaterdag wordt het een grauwe dag met veel bewolking, regenbuien en een koude wind. Maar zondag wordt het pas écht onstuimig. Er is namelijk sneeuw voorspeld… 

Voorproefje

De afgelopen dagen hebben we nog van het zonnetje en aangename temperaturen mogen genieten, maar dat is dit weekend afgelopen. De temperatuur daalt onder de tien graden en er zijn veel buien voorspeld. Typisch herfstweer. Maar we krijgen ook een voorproefje van de winter. 

Natte sneeuw

Met name op zondag kan de gevoelstemperatuur flink dalen. Leg je winterjas en dikke trui maar vast klaar! Plan je activiteiten dan ook vooral binnen, want er zijn felle buien met onweer en hagel voorspeld. En dat is nog niet alles. Het kan ook gaan sneeuwen! Natte sneeuw welliswaar, maar toch. Better be prepared!

Waterkoud

Of het daadwerkelijk gaat sneeuwen is dus nog even afwachten, maar koud wordt het in ieder geval. Lekker met een dekentje op de bank is het beste plan, want met een gevoelstemperatuur van 4 graden is het dan waterkoud. Oei! Geen fan van dit gure weer? Geen zorgen, op maandag wordt het alweer iets warmer en stijgt de temperatuur weer boven de tien graden. 

Beeld: iStock

Must reads 👀