News

Oh no! Tweede vrouw komt met afgrijselijk verhaal over Ed Westwick

Ed Westwick is het gesprek van de dag. Helaas niet om een leuke reden. Eerder deze week beschuldigde actrice Kristina Cohen hem van verkrachting. Maar het blijft niet bij deze beschuldiging. Een tweede vrouw komt met een afgrijselijk verhaal over de Gossip Girl-ster. Ed zou haar in de zomer van 2014 hebben verkracht… 

Na de beschuldiging van Kristina, beweert een tweede vrouw dat Ed haar heeft verkracht. Voormalig actrice Aurélie Wynn beschrijft het voorval op haar Facebookpagina. De vrouw beweert dat de acteur haar in de zomer van 2014 heeft verkracht. Ze ging destijds met hem mee naar een landgoed dat hij met een vriend huurde. Aurélie kwam met een vriendin, die een relatie had met Eds voormalige huisgenoot. 

Beschuldiging

Ze kwamen met z’n vieren om een uur of vijf thuis na een nacht feesten. Ze zouden gaan slapen, maar Ed had een ander idee. De acteur drong zich aan haar op, ondanks dat ze meerdere malen weigerde. Ed duwde haar met volle kracht naar beneden waardoor ze geen kant op kon. Vervolgens scheurde de acteur haar badpak kapot en verkrachtte hij haar. 

Stilhouden

Aurélie had destijds een relatie met Glee-ster Mark Salling. Ze vertelde hem het verhaal, maar hij geloofde haar niet en verbrak de relatie. Vrienden van de actrice adviseerden haar om de verkrachting stil te houden, omdat de pers haar anders weg zou zetten als een ‘opportuniste’. Daarom durfde Aurélie niet eerder met het verhaal te komen. Het verhaal van Aurélie en Kristina lijken veel op elkaar. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar Ed.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀