Beauty

Deze Nederlandse beautyblogger brengt exclusieve make-up set uit samen met Benefit

Kijk jij het liefst de video’s van onze NikkieTutorials, kijk jij dagelijks de vlogs van Mascha of ben jij groot fan van de uitgebreide reviews van Vera Camilla? Steeds meer beautybloggers brengen in samenwerking met een make-upmerk iets nieuws op de markt. Wie is jouw grote voorbeeld? Deze beautyblogger heeft in ieder geval iets héél leuks uitgebracht samen met Benefit.

Benefit x Vera Camilla

Niemand minder dan Vera Camilla Lucker, beter bekend als Vera Camilla, lanceert vandaag haar eigen make-up set in samenwerking met Benefit. In de prachtige make-up set zitten Vera’s favoriete Benefit producten voor een glowy look. Ze heeft hierbij gekozen voor een tasje met zachtroze bloemen, gemaakt met super handige vakjes voor make-up én een handig haakje om dit op te hangen. Daar is over nagedacht! Benieuwd wat er allemaal in de make-up set zit? Lees snel verder.

vera camilla make-up benefit

Vera’s favorieten

Als eerste vind je in de set de they’re Real! mascara. Vera gebruikt deze al heel lang en vindt deze mascara super fijn, omdat het haar wimpers mooi lang en zwart maakt. En hey, als een beautyblogger dit zegt dan weet je dat het goed zit ;-). 

Daarnaast zitten er nog drie andere producten in die jouw look de perfecte glow geven: de dandelion Twinkle highlighter als prachtige, maar subtiele highlighter. De high brow glow, perfect om je wenkbrauwen af te maken én de high beam om aan te brengen op je jukbeenderen voor net dat beetje extra glow tijdens de feestdagen.

benefit make-up vera camilla

De make-up set heeft een waarde van €99,19, maar is vanaf vandaag exclusief te koop voor maar €65 op Douglas.nl. Waar is ons verlanglijstje ook alweer? 😉