Beauty

Zóveel kost het dus om je op te laten maken bij MAC Cosmetics

Is het altijd al je droom geweest om net zoals Kylie Jenner of Selena Gomez in de stoel van een make-up artist plaats te nemen en je compleet op te laten maken? Dan kan dat weleens werkelijkheid worden! Een hele tijd geleden werd Girlscene’s Renée namelijk opgemaakt bij MAC Cosmetics en drie keer raden… Er staan nu eindelijk prijzen van deze make-overs op de website. Lees snel verder voor alle details.

Als je op zoek bent naar de perfecte nude lipstick of juist naar een foundation die matcht met jouw huid kost het helemaal niets om je op te laten maken bij MAC. Maar ga er dan niet vanuit dat de make-up artist je een complete make-over geeft. Nee, als je dat wilt maak je van tevoren een afspraak. Benieuwd wat zoiets kost? We zetten het hieronder voor je op een rij.

PS: de prijs die je betaalt voor de look is omruilbaar in producten, waardoor alles wat je leert in principe gratis is!

☆ FOCUS FEATURE LESSON €35
Leer één look in 30 minuten. Stap voor stap uitleg door een hoog geskilde M∙A∙C Artist. Ogen, wenkbrauwen, Face Contouring, lippen.

☆ EXPRESS MAKE-UP €35
Express make-up in 30 minuten.

☆ COMPLETE MAKE-UP €60
Huidverzorging, teint, lippen, ogen: een look voor elke dag of voor speciale gelegenheden, aangebracht door een M∙A∙C artist in 60 minuten. Je krijgt een face chart, zodat je deze look ook thuis kan creëren.

☆ COMPLETE MAKE-UP LES €100
Stap per stap, kenmerk per kenmerk een volledige make-up handleiding in 90 minuten waarbij je je eigen gezicht leert opmaken.

☆ BRUIDS- EN SPECIALE EVENEMENTEN MAKE-UP €100
Je make-up voor je trouwdag of speciale evenementen aangebracht door een M∙A∙C artist in 90 minuten.

☆ THEATRALE MAKE-UP €100
Laat je fantasie-, podium-, drag- of halloweenlook tot leven komen door een M∙A∙C Artist in 90 minuten.

☆ MAKEUP PARTY €100
Organiseer een make-up party met vrienden samen met een M∙A∙C Artist. Per drie voor 90 minuten. Voor deze workshop mag je 2 Focus features selecteren elk van 10-15 minuten.

☆ M∙A∙C TECHNIQUE €60
Een workshop geleid door een M∙A∙C artist. Interessant voor iedereen. De leukste manier om alle tips en tricks te weten te komen van onze befaamde make-up artists.

Benieuwd hoe het er ongeveer aan toegaat? Kijk dan deze video terug:

Beeld: iStock