News

Monica Geuze onthult de échte reden van breuk met Lil’ Kleine

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze is openhartig over de breuk met Lil’ Kleine, Beyoncé heeft een heel cool project met Disney, na Kim Kardashian strikt Nikkie Tutorials wéér Hollywoodsterren en Zayn Malik heeft een verdrietige mededeling over One Direction. 

Peter van der Vorst ging bij Monica Geuze op bezoek in zijn programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Hierin gaf zij een sneak peek van haar nieuwe huis, maar sprak ze ook over de heftige break-up met Lil’ Kleine. De twee hadden jarenlang een relatie, tot het vorig jaar mis ging. De vlogger geeft toe dat de breuk heel lastig was. “Het was heel lastig, omdat we allebei een groei doormaakten qua carrière. Ik met mijn vlogkanaal en hij met zijn muziek. Daar verander je ook wel door,” zegt Monica tegen Peter. De vlogger en rapper zeiden destijds niks over de reden van de breuk, maar er werd gefluisterd over ontrouw van Lil’ Kleine. Monica geeft nu toe dat haar ex inderdaad is vreemdgegaan. Hij kon de verleidingen van zijn werk niet weerstaan. “Dat wordt dan weer gefilmd en naar mij gestuurd. Als hij niet bekend zou zijn, dan zou zoiets niet naar mij gestuurd worden. Maar ook al wordt het niet gestuurd… je weet toch wel dat het gebeurt,” aldus Monica.

Na een heus onderonsje met Kim Kardashian, strikt Nikki Tutorials nog meer Hollywoodsterren! Onze Nikkie gaat samenwerken met Kelly Clarkson. Dat onthulde ze in het ochtendprogramma van Qmusic. Over twee weken is het zover en ontmoet ze de wereldberoemde zangeres in Londen. Maar Kelly is niet de enige gast die in Nikkie’s YouTube-video’s te zien zal zijn. Ook Sia en Nicole Richie kruipen voor de camera en laten zich onder handen nemen door de Nederlandse visagiste. Super cool! 

Jarenlang tourden ze de hele wereld over en deelden ze lief en leed. Je zou denken dat de heren van One Direction vrienden voor het leven zijn geworden. Helaas is niets minder waar, zo onthult Zayn Malik. De zanger stapte uit de band en is zijn eigen weg ingeslagen. Sindsdien is alles veranderd, en dan vooral het contact. Zayn spreekt de andere leden van 1D helemaal niet meer! “Onze relatie is absoluut veranderd sinds we allemaal samen in de band zaten, maar dat is nu eenmaal hoe het leven gaat”, zegt de vriend van Gigi Hadid. “Iedereen wordt volwassen, twee van de jongens hebben nu kinderen. Maar nee, ik spreek ze eigenlijk geen van allen meer.” Het ergste van alles is dat Zayn er helemaal niet rouwig om lijkt te zijn… Ach ja, gelukkig is zijn solomuziek ook leuk! 

 

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op

Ben jij gek op Disney en Beyoncé? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Allereerst: er komt een live-action remake van The Lion King! Ten tweede: Beyoncé kruipt in de huid van Nala. Hoe geweldig is dat! Dit is het eerste project van Queen B. dat ze heeft aangenomen na de geboorte van tweeling Rumi en Sir. Het is nog wel even wachten op de nieuwe Lion King film (de tekenfilm werd in 1994 uitgebracht), de film mét Beyoncé komt in de zomer van 2019 uit. 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld: Brunopress