Lifestyle

9 dingen die elke vrouw doet, maar echt niet toegeeft

dingen-die-elke-vrouw-doet

Wij vrouwen, wat zijn we ook een stelletje stiekemerds af en toe. We doen een hoop dingen die we liever niet toegeven en toch weten we dat elke vrouw het doet. Naar de sportschool gaan en met niet één zweetdruppel op je voorhoofd weer naar huis gaan. Je hoeft je nergens voor te schamen, want elke vrouw heeft hier een handje van. Girlscene heeft alle herkenbare dingen voor je op een rijtje gezet en waag het niet om te ontkennen ;-). 

1. Make-up kwasten niet schoonmaken

Je reinigt je kwasten weleens. Zo af en toe een keertje. Eigenlijk begin je pas aan dit klusje als je verder echt niet weet wat je moet doen en je weet donders goed dat je dit véél vaker moet doen. Oeps…

2. Make-up er ‘s avonds niet afhalen

Sommigen doen het nooit en anderen alleen als het ze uitkomt: make-up van je gezicht halen. We weten allemaal dat het slecht is voor je gezicht als we het laten zitten, maar toch komen we er niet altijd aan toe. Het liefst smeren we de volgende dag gewoon een nieuwe laag eroverheen.

3. Beha niet wassen

Het liefst draag je hem de hele week, dus aan wassen kom je niet toe. Je denkt dat je beha niet echt vies wordt, dus jij ziet geen reden om hem zo dringend te wassen. Misschien is het toch wel slim om hem een keertje in de wasmand te gooien.

4. Je jas niet wassen

Daarnaast hebben we een heerlijke zachte jas die, net als de beha, nooit in de wasmachine wordt gegooid. Als ie niet vies wordt, waarom zou je dan zoveel moeite doen? Precies, nergens voor nodig.

5. Kleding die we nooit dragen

Iedereen heeft kleding in de kast hangen waarvan het prijskaartje er nog aanhangt. Misschien vond je het toch niet zo mooi als toen je in het pashokje stond.

6. Te laat komen terwijl je de hele dag niks te doen had

Je hebt de hele dag op de bank series gekeken, omdat je verder niets te doen had. ‘s Avonds heb je een afspraak en je flikt het gewoon om te laat te komen, doordat je net iets meer tijd nodig had met optutten. Altijd hetzelfde liedje met jou.

Lees ook:
Deze vijf typische dingen doen single vrouwen wél na werktijd

7. Scheren

In de winter ben jij net een teddybeer, want jij raakt zonder vinger een scheermesje aan. Het is echt te veel werk en deze tijd kun jij veel beter besteden. Je schiet toch elke dag in een lange broek en een trui, dus niemand die het ziet.

8. Smokkelen in de sportschool

Je gaat naar de sportschool om het onderste uit de kan te halen, maar stiekem heb je toch niet zo’n zin meer als je er bent. Je zit meer dan je beweegt en eigenlijk vind je het wel prima. Je bent al trots op jezelf dat je überhaupt in de sportschool staat.

9. Elke dag weer gezond eten

Elke dag opnieuw heb jij wilde plannen om te transformeren in een fit girl en keer op keer mislukt het. Je begint de dag goed, maar een paar uur later heb jij gewoon weer een stuk chocolade in je hand.