Lifestyle

Avocado liefhebbers opgelet! Dit restaurant is op zoek naar jou

Weet je precies wanneer een avocado rijp is? Heb je twee (of meer) jaar ervaring in het maken van avocado op toast? Ben je op korte termijn beschikbaar en heb je altijd al naar Australië willen gaan? Dan hebben wij jouw droombaan gevonden. Avocado pop-up restaurant Good Fat opent haar deuren en Sydney en is nog op zoek naar een tijdelijke werknemer!

Op 2 november openen de deuren van Good Fat voor één hele maand, en dat betekent dat ze nog op zoek zijn naar een speciale werknemer. Wie weet ben jij wel de Head of Avo Control – aka avocado liefhebber by heart – die zij zoeken.

avocado restaurant
Wat moet je doen?

De taakomschrijving is simpel: jij krijgt heerlijke gerechten voorgeschoteld waarin avocado’s zijn verwerkt (YES!) en jij moet proeven of deze gerechten basically goed genoeg zijn voor het menu. Je ervaring deel je op Snapchat, Instagram, Twitter en Facebook en in ruil daarvoor eet je niet alleen tussen 31 oktober en 2 november de proefgerechten, maar mag je nog een maand lang daar gratis komen eten. Best een prima deal mocht je ‘toevallig’ in Australië zijn toch? En zeg, wanneer komt er eens zo’n droombaan in Nederland beschikbaar? Wij zijn graag vrijwilliger!

Beeld: iStock | Bron: Seek.com.au