Celebs

De HNTM finalisten: Wie gaat er winnen?

In september startte het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model, dit keer met een verrassende twist. Dit seizoen streden niet alleen de meiden om de titel, maar kregen zij concurrentie van maar liefst acht mannen en dat vonden wij als kijkers natuurlijk helemaal niet erg ;-). Vanavond is de finale en op de redactie speculeren wij maar al te graag al over de potentiële winnaars. Wie denken jullie dat er gaat winnen?

Ritse de Jong

Eén van de twee mannelijke finalisten is Ritse de Jong. Is jouw grote favoriet de Oer-Hollandse Ritse uit Friesland? Want hey, zeg nou zelf. Hij heeft de looks en het innerlijk van een model, levert goede foto’s af, maar blijft naast het glamorous modellenleventje toch de altijd even nuchtere Ritse. Op de redactie is hij al dé grote winnaar. Girlscene’s Romee en Naomi hebben er in ieder geval het volste vertrouwen dat hij er met de titel vandoor gaat. Wat denk jij?

Sanne de Kramer

Sanne mag zich één van de twee vrouwelijke finalisten van Holland’s Next Top Model 2017 noemen. Ook de kansen van de knappe brunette schatten moeten wij niet onderschatten. Sanne is erg geliefd onder de juryleden, maar kreeg in de halve finale niet alleen maar positief commentaar van de jury… 

Montell van Leijen

Dan hebben we natuurlijk nog cutie Montell. Met zijn rode kroeshaar en lieve lach windt hij alle meiden om zijn vinger. Op de Girlscene redactie zijn de meningen verdeeld, maar ook Montell wordt als grote kanshebber gezien aangezien de kijkers een grote invloed hebben  op de uitslag van aanstaande maandag.

Latanya Renfrum

Hoewel de boys een rechtstreeks ticket richting de finale wisten te bemachtigen, moesten de meiden strijden voor hun plek in de finale. Latanya rockte in de halve finale de catwalk en liep volgens Mr. Barker als een professional. Dat compliment kan ze in ieder geval in haar zak steken en zoals we weten is een het catwalk lopen een groot onderdeel van de grand finale.