Lifestyle

Oproep: toffe studentenkamers gezocht

Het collegejaar is weer begonnen en dat betekent dat er veel kersverse studenten aan een nieuwe studie begonnen zijn. Is jouw studie niet om de hoek en heb je besloten om de week door te brengen in een studentenhuis? Of vind je het gewoon supertof om volop van het studentenleven te genieten en ben je daarom op kamers gaan wonen? Spits dan snel je oren, want Girlscene is op zoek naar jou.

Alle studerende dames opgelet. Girlscene is op zoek naar meiden die op kamers wonen en apetrots zijn op hun stulpje. Waarschijnlijk bevalt het studentenleven jou prima en al deze verhalen horen wij maar al te graag. Zit je bij een studentenvereniging? Sportvereniging? Hoe bevalt je studie? Je huisgenoten? Girlscene is één en al oor. Wij komen graag langs om de sfeer te proeven in jouw studentenleven en dat wordt natuurlijk vastgelegd voor onze gloednieuwe rubriek. 

Dus wil jij aan ons laten zien hoe jouw studentenhuis eruitziet en hoe je jouw kamer hebt ingericht? Wacht dan niet langer en stuur een mail naar info@girlscene.nl en wie weet staan wij binnenkort voor jouw deur. 

show je studentenkamer

Beeld: iStock