News

Net binnen: zo krijg je korting op de complete MAC collectie

Als er één ding is waar ons hartje sneller van gaat kloppen dan is het wel korting. Zojuist kregen wij een héél leuk mailtje binnen op de redactie. Hou je vast: je krijgt nu 20%(!) korting op de complete collectie van MAC. Een klein rekensommetje geeft aan dat een MAC lippenstift nu dus nog maar €15.60 kost! Dit is dé kans om favorieten zoals de Studio Fix Fluid foundation, Pro Long Wear concealer of Ruby Woo in te slaan met flinke korting. Ka-Ching!

Yes! Wij worden zó hebberig van korting. Jij ook? Om het shoppen wat makkelijker te maken hebben wij alvast onze favorieten voor je onder elkaar gezet. 😉


Pro Conceal and Correct Palette
, €41.00 >  €32.80


MAC Highlighter Pinklite
, €33.00 > €26.40


MAC Lipstick Russian Red
, €19.50 > €15.60


MAC Pro Longwear Paint Pot
, €22.00 > € 17.60

Let op: Deze korting is alleen geldig van 18 t/m 22 oktober 2017 in de online webshop en winkels van Douglas. De online korting wordt berekend bij het afrekenen. Met je klantenkaart ontvang je niet nog meer korting, maar uiteraard wel je punten.

Voor deze actie is een aantal merken uitgesloten van korting: Benefit Cosmetics, Burberry Beauty, Guerlain Exclusives, La Mer, NYX Professional Makeup, Origins, Smashbox en Tom Ford.

 

Beeld: Douglas, iStock