News

OMG: Hier ontmoet je vandaag Martin Garrix

Het is vandaag 18 oktober en dat betekent dat vandaag officieel Amsterdam Dance Event weer is gestart. Woohoo! Vijf dagen lang staat Amsterdam in het teken van feest, dansen en muziek. Oja, en natuurlijk héél veel dj’s spotten in de stad ;-). De eersten zijn al gespot, waaronder niemand minder dan Martin Garrix en hiér kun jij ‘m vandaag zelf ontmoeten.

Vandaag: Meet & Greet Martin Garrix

Als je afgelopen week door Amsterdam liep kon je er al niet meer omheen. De hele stad hangt vol vlaggen en staat in het teken van het Amsterdam Dance Event. De eerste dj’s zijn al geland voor dit grote feest, waaronder onze home town boy Martix Garrix. Martin Garrix opent namelijk vandaag zijn eigen pop-up store in onze hoofdstad. 

Ontmoet Martix Garrix hier

De eerste meiden zijn al om 5:30 uur voor de deur gespot, maar de winkel opent vanaf 10:30 uur deze ochtend de deuren. De dj himself is tot 13:30 uur aanwezig om handtekeningen uit te delen en uiteraard met jou op de foto te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om hier als echte fan zijn exclusieve merchandise te scoren. 

View post on Twitter

View post on Twitter

De pop-upstore vind je in het Art’Otel aan de Prins Hendrikkade 33 in Amsterdam en via verschillende bronnen hebben we al gehoord dat er een flinke rij staat vanaf het Centraal station… Dat wordt rennen ladies!

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀