Celebs

Deze week is ADE: dit moet je zien en doen

Eindelijk, het is weer zover: ADE. Nederland gaat los op de tofste dancefeesten in onze hoofdstad. Net als vorig jaar worden verschillende grote DJ’s ontvangen in het 538DJ Hotel. Dit jaar is het DJ-paradijs te vinden in The Student Hotel in Amsterdam. De hele week komen de tofste DJ’s langs om een plaatje te draaien. Gisteravond was er niemand minder dan de nummer één DJ van de wereld. We hebben het natuurlijk over… Martin Garrix! Wat een geluksvogels, want Girlscene was van de partij. 

Heb jij zin in een feestje? Komt dat even goed uit, want Amsterdam Dance Event is volop aan de gang. Genoeg feesten om de tijd van je leven te hebben. Hardwell, Afrojack, David Guetta en niemand minder dan Martin Garrix!

Sinds gister tot en met komende zaterdag wordt The Student Hotel in Amsterdam omgetoverd tot het 538DJ Hotel. De tofste DJ’s van ADE komen langs om de boel compleet op z’n kop te zetten. Luister deze week naar Radio 538 en wie weet win jij kaartjes voor voor de showcase van Martin Garrix, Afrojack, Hardwell of David Guetta. 

Martin Garrix ADE
Gister was het de eer aan Martin Garrix om het feestje te openen. Hij gaf een exclusieve show in The Student Hotel en Girlscene was erbij! Wauw, wij hebben de knapste DJ van Nederland in levenden lijve gezien en ook nog eens van extreem dichtbij. Een showcase is te vergelijken met een huiskamerconcert, dus wij hebben precies kunnen tellen hoeveel zweetdruppels Martijn op zijn voorhoofd had. Dat zijn pas goals. Houd ons YouTube kanaal in de gaten voor de tofste beelden van deze avond en bekijk onze Instagram: @Girlscene.nl  om nog een beetje de sfeer te proeven van de show van mister Garrix. Het is zeker de moeite waard.

student hotel adeThe Student Hotel is niet zomaar een hotel waar je een nachtje kunt crashen als je Amsterdam gaat ontdekken, maar het is ook nog eens de thuishaven van veel studenten. Het hotel biedt genoeg mogelijkheden om je studentenleven compleet te maken. De komende dagen is The Student Hotel een walhalla voor danceliefhebbers. Geloof het of niet, maar jij kunt hier gewoon bij zijn. Kom naar The Student Hotel aan de Wibautstraat en wie weet bestel jij een drankje bij je favoriete DJ. 

Er zijn tig feestjes tijdens ADE die zeker de moeite waard zijn. Wil jij nog een tof feest bezoeken deze week? Wij er een aantal voor jou uitgezocht. 

Woensdag 18 oktober:
Second State Showcase with Pan Pot
Waar: De Marktkantine
Tickets: €20​

INTRO China ADE 2017 Special
Waar: Chin Chin Club
Tickets: €15

Donderdag 19 oktober:
Pleinvrees ADE X Hungry Music & Colourizon
Waar: Westerunie
Tickets: €27,50

ZeeZout X Dimensions ADE 2017
Waar: Undercurrent
Tickets: €22,99

Vrijdag 20 oktober:
Into the Woods ADE
Waar: NDSM
Tickets: €36,50

Verknipt ADE Special – Day 2
Waar: Amsterdam Studio’s
Tickets: €44,50

Zaterdag 21 oktober:
ADE presents Breakfast Club
Waar: Radion
Tickets: €24

AMF Amsterdam
Waar: Amsterdam Arena
Tickets: €77

Zondag 22 oktober:
ADE Special Pllek Live Stage X ZZK Records Showcase
Waar: Pllek
Tickets: €12,50​

Lotgenoten ADE w/ Louie Vega, Joey Negro, Francois K & more
Waar: Paradiso
Tickets: €19

Beeld: BrunoPress