Films & Series

Wat je favoriete Riverdale personage zegt over jouw persoonlijkheid

Ein-de-lijk zijn de betere dagen gekomen! Het nieuwe serieseizoen is van start en dat betekent onder andere dat we weer kunnen zien hoe het met onze favoriete Riverdale personages gaat. Hoog tijd om weer eens iets over Archie, Betty, Veronica en Jughead te schrijven. Want wat zegt je favoriete Riverdale acteur eigenlijk over jouw persoonlijkheid? Girlscene vertelt het je in dit artikel.

Het eerste seizoen van Riverdale was al spannend genoeg en seizoen twee belooft nóg spannender geworden. Zo leren we Archie een stuk beter kennen, ontdekken we hoe het verder gaat tussen Betty en Jughead en laten we de romance tussen Archie en Veronica niet vergeten! Misschien ben je helemaal #TeamBetty of juist #TeamArchie? Het zegt in ieder geval het volgende over jouw persoonlijkheid.

Betty Cooper

betty cooper riverdale
Ben jij de Betty van jouw vriendengroep? Dan is één ding zeker: je bent een loyale en betrouwbare vriendin. Als het met iemand in jouw omgeving slecht gaat, laat jij die persoon absoluut niet vallen. Mensen denken vaak dat je een beetje saai bent, maar het is heus niet zo dat alles in je leven op rolletjes loopt. Wél weet je hoe je goed moet scoren op school en hoe je je moet focussen. Daar valt veel voor te zeggen. Bovendien staat die paardenstaart bij niemand zo goed als bij jou!

Archie Andrews

archie andrews riverdale
Is Archie jouw absolute favoriet? Dan is de kans groot dat jij altijd tot het populaire groepje van de klas hoorde. Op jonge leeftijd merk je dat je, net zoals Archie, al verschillende talenten hebt. Sterker nog, je blinkt uit in bijvoorbeeld sport of muziek maken. Daardoor lijkt het misschien alsof je soms minder met school bezig bent, maar toch lukt het je om voldoendes te blijven halen. Jouw intelligentie moet namelijk niet onderschat worden, want dom ben je echt niet. Bovendien sta je altijd klaar voor je vrienden en durf je voor hen door het vuur te gaan.

Veronica Lodge

veronica lodge riverdale
Iemand die zich kan indentificeren met Veronica is iemand die het nodige heeft meegemaakt in haar leven. Toch weerhoudt dat je er niet van om te genieten van de mooie dingen. Luxe make-up, lekker eten en mooie kleding… Je houdt ervan! Je hebt de neiging om weg te lopen uit moeilijke situaties, maar je leert er wel steeds beter mee omgaan. Laat mensen trouwens maar lekker denken dat je een snob bent, want hoewel je arrogant over kan komen heb je diep van binnen een hart van goud.

Jughead Jones

jughead jones riverdale
In tegenstelling tot Archie ben jij helemaal niet het populaire kind van de school. Dat komt omdat jij je vooral op de vlakte houdt en niet zo uitgesproken bent. Vooral als het om je emoties gaat, want die uit je niet zo snel. Om eerlijk te zijn houd jij er véél meer van om alleen te zijn. Liever een avondje Netflixen dan tot de late uurtjes dansen in de kroeg. Je bent nieuwsgierig van aard en het maakt je helemaal niet uit om anders te zijn dan de rest. 

Cheryl Blossom

cheryl blossom riverdale
Iedereen weet hoe een Cheryl-type is: zelfverzekerd, snobby en een tikkeltje gemeen. Jij kan lekker sarcastisch uit de hoek komen, maar in tegenstelling tot de echte Cheryl ben je er niet op uit om iemand bewust te kwetsen. Toch doe je dat soms wél… Daardoor is het soms moeilijker om vrienden te maken en ben je vooral heel close met je familie. Zij zijn meestal de enigen die zien dat jij ook onzeker en gevoelig kunt zijn.

Beeld: CW