Lifestyle

Je kunt hier in Nederland dus wandelen met alpaca’s

Wat staat er op jouw bucketlist? Eén activiteit die hoog op onze bucketlist staat is wandelen met alpaca’s. Hoe leuk is het om te wandelen met zo’n lief pluizig beestje? Goed nieuws ladies! Wist je dat je tegenwoordig gewoon in Nederland een wandeling maakt met te schattige dieren? Ja, echt! Lees hier waar je moet zijn én hoe jij je kunt aanmelden.

Wandelen met alpaca’s

Wij sprongen een gat in de lucht toen wij erachter kwamen dat je dus gewoon in Nederland met alpaca’s kunt wandelen. Woehoe! Hoe leuk is het om samen met je vriendinnen een tochtje te maken met deze schattige beestjes? Wij vroegen ons uiteraard meteen af: ‘waar kunnen wij ons aanmelden?’

Hiér moet je zijn om te wandelen met alpca’s

Wil jij wandelen met alpaca’s? Dan moet je in Brabant zijn. Je kunt hier namelijk een wandeling maken met alpaca’s in de bossen van Natuurgebied De Maashorst in Noord-Brabant. Hoe leuk is deze activiteit tijdens een familiedag, vriendinnendag of vrijgezellenfeest? De kosten voor een groep van maximaal 15 personen zijn €200. Anders kost een deelname €17,50 per persoon. Dat is ook nog eens een prima prijsje dus! Wees er wel snel bij, want tot 27 januari zijn de wandelingen al hélemaal volgeboekt!

Beeld: iStock