Celebs

6 celebs die op jonge leeftijd al naar de plastisch chirurg gingen

Soms lijkt het in Hollywood maar om twee dingen te draaien: talent en uiterlijk. Daarom ligt er des te meer druk op de (jonge) mensen die maar al te graag willen doorbreken in de Amerikaanse showbizz. Dus wat doen ze als ze denken dat ze meer werk kunnen krijgen als ze iets aan hun uiterlijk kunnen veranderen? Naar de plastisch chirurg gaan. De volgende zes celebrities hebben allemaal één of meerdere ingrepen laten doen om beter in hun vel te zitten.

1. Kylie Jenner
Als iemand haar opgespoten lippen het liefst op elkaar houdt over plastische chirurgie, dan is het Kylie Jenner wel. Eerst deed ze geheimzinnig over haar vollere lippen (en beweerde ze dat het alleen door lipliner kwam, yeah right!), nu lijkt er nog meer aan haar lichaam te veranderen. Haar borsten zijn vol, haar billen ronder dan ooit en haar ogen lijken ineens gelift. 
 

2. Bella Hadid
Je zou denken dat een beauty als Bella Hadid geen plastisch chirurg nodig heeft, maar haar huidige looks heeft ze niet van moeder natuur gekregen. Op haar 17e was haar bovenlip al voller dan voorheen en lijkt haar neus meer verfijnd dan toen ze nog jonger was. Het puntje van haar neus is waarschijnlijk korter gemaakt, waardoor haar gezicht meer in balans is. Zo is ze ineens van een knap meisje veranderd in een topmodel.
 

3. Heidi Montag
Sinds haar doorbraak in de realityserie The Hills is Heidi compleet veranderd. Haar lokken moesten blonder en langer, haar huid bruiner en haar lichaam strakker. De vraag is eerder: wat heeft Heidi NIET gedaan? Op haar 23e is ze naar een arts gegaan omdat ze haar neus wilde laten doen, maar blijkbaar liet de arts merken wat er nog meer ‘fout’ was aan haar waarna tien operaties in één dag volgden. Wow. 
 

4. Lindsay Lohan
Rumour has it dat Lindsay Lohan haar borsten heeft laten doen, hoewel ze dat stellig ontkent. Toch is haar borstomvang een flink stuk groter geworden en dat lijkt niet helemaal op een natuurlijke manier te zijn gegaan… Bovendien circuleren er foto’s van Lindsay op het internet waarop haar gezicht ineens totaal anders lijkt. Het ziet ernaar uit dat ze (onder andere) fillers heeft gebruikt in haar lippen en jukbeenderen.
 

5. Ariel Winter
Ondanks dat Modern Family-ster Ariel Winter haar borsten heeft laten doen, heeft ze het vooral voor zichzelf gedaan. Ze was nog maar 17 jaar oud toen ze niet haar borsten liet vergroten, maar liet verkleinen. Door de omvang van de borsten kreeg ze op een negatieve manier aandacht van mensen én kreeg ze ook nog eens last van haar rug. Reden genoeg voor Ariel om onder het mes te gaan.
 

6. Ashley Tisdale
Ashley Tisdale ging onder het mes toen ze nog maar 22 jaar oud was. Naar eigen zeggen liet ze werk aan haar neus verrichten vanwege haar septum, maar de kans is groot dat ze gelijk hier en daar wat weg liet schaven. Haar neus ziet er namelijk anders uit, en dat komt niet alleen omdat er aan haar septum gesleuteld is…

Bron: Diply.com, Pophitz.com, Lifeandstylemag.com en Beautyeditor.ca | Beeld: Brunopress