Travel

Slapen in een boomhut? Dit zijn de mooiste locaties

Altijd al gedroomd van een boomhut in de tuin? Op woensdagmiddag met je vriendinnetjes je zelfgemaakte appeltaart opeten hoog in de boom. Op vakantie gaan en je hotelkamer inruilen voor een boomhut? Het kan gewoon! Een vijfsterren houten paradijs op stelten, wie wil dit nou niet? Wij laten je de tofste boomhutten zien waarin jij de vakantie wel doorkomt. 

Secluded Intown Treehouse
Dit paradijs is te vinden in Atlanta, Georgia. Een boomhut met huiskamer, slaapkamer en een balkon. De boomhutten staan met elkaar in verbinding door hangbruggen. Met een uitzicht op het bos en hangmatten op het balkon kom jij helemaal tot rust hier. Dit wil toch iedereen?

Primland
In Meadows Of Dan, Virginia, vind je deze prachtige boomhutten om in te overnachten. Met een kingsize bed en hot tub heb jij de tijd van je leven. Het is wel prijzig, maar dan heb je ook wat. 

Je hoeft echt niet naar het buitenland om in een houten blokkendoos te slapen. In Nederland hebben we er ook genoeg. Misschien een idee om met vriendinnen te doen? 

De Norgerberg
Bij de Norgerberg kun je de boom in. In het Drentse Norg een weekend kamperen, maar dan net even anders. Gezellig wat spelletjes spelen tussen de bomen en dan de volgende ochtend wakker worden tussen de fluitende vogeltjes. Dat wil je toch een keer meegemaakt hebben? 

Het Kraaiennest
In Friesland kun je ook de boom in. Als je helemaal tot rust wil komen, moet je hier zijn. Geen mobiele telefoons en andere electronica. Is misschien erg lastig tegenwoordig, maar voor een nachtje is het best ontspannend toch? 

Camping Waterhout
Deze boomhut is een tweepersoonshut en is ingericht als een hotelkamer. De bedden zijn mooi opgemaakt en je mag gebruik maken van badjassen en handdoeken. ‘s Morgens geniet je van de rustige omgeving én van je bakkie versgezette koffie natuurlijk. Waar is dit? Op camping Waterhout in Almere.

 

Een bericht gedeeld door Loes Min (@loesmin) op

Buytenplaets Suydersee
In deze boomhut heb je een prachtig uitzicht en kom je helemaal tot rust. Je krijgt er een terras bij, dus dat zit wel goed. Deze camping is in Lelystad, dus in de omgeving is ook genoeg te zien. Interesse? 

Beeld: iStock | Bron: norgerberg.nl, buytenplaets-suydersee.nl, waterhout.nl, bijzondere-overnachting.nl