Lifestyle

9 situaties wanneer je écht geen zin hebt om naar de wc te gaan

Je bent hard aan het werk, maar je blaas begin je steeds meer te voelen. De negeersessie begint en twee uur later zit je nog op precies dezelfde plek achter je laptop. Je houdt het bijna niet meer droog en de vragen spoken door je hoofd of je wel of niet moet gaan. Na heel wat wikken en wegen weet je jezelf toch naar het toilet te verplaatsen en de opluchting is groter dan ooit. Herkenbaar voor je? Dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven. 

1. Je bent gewoon zo druk bezig dat je helemaal geen tijd hebt om het toilet een bezoekje te brengen. Dan maar een natte stoel, want er mag geen seconde verloren gaan. Bij wijze van spreken dan ;-). 

2. Je wil niet gaan omdat je bang bent dat je over een uur toch weer moet. Tja, dan maar even op de tanden bijten, want je blijft niet aan de gang. Met alcohol is dit zeker herkenbaar. Als je het eenmaal hebt laten lopen, dan houdt het niet meer op.

3. Die keer dat je weer met je lover in de auto zit voor een lange rit. “Nee schat, je moet nog een uurtje ophouden, want we stoppen pas wanneer we moeten tanken.” *Zucht*.

naar het toilet gaan4. Met je familie maken jullie op zondagmiddag een boswandeling. Gegarandeerd dat er een moment aanbreekt dat je het bijna niet meer houdt. De enige optie die er is, zijn de bosjes. Dat is ook geen optie, dus nog even volhouden. 

5. Je staat op een festival te dansen met je biertje in je hand en dan slaat het noodlot toe. Het wordt steeds minder comfortabel hoe je staat te dansen, maar als je alleen al denkt aan die rij bij de Dixies, krijg je al tranen in je ogen. Nee, nog even wachten dus. 

6. Als je in de bioscoop zit, is het zo ontzettend vervelend als je naar de wc moet. Je zit al met je handen tussen je benen, maar eigenlijk volg je de film totaal niet. Het enige waar jij aan denkt, is de pauze. Wanneer zetten ze in godsnaam die film op pauze?

7. In het zwembad op vakantie. Nét wanneer je lekker baantjes aan het trekken bent of aan het badderen bent op je luchtbedje met een cocktail in de hand, voel je je blaas prikken. Jij weet precies hoe laat het is.

8. Het vliegtuig, wat een drama is dat. Je moet zo nodig, maar je durft niet te vragen aan de persoon naast je of je er even langs mag. Je wordt al moe als je er alleen al aan denkt dat je door dat vliegtuig moet lopen en de kans er dik in zit dat je gaat vallen. Je wacht net zo lang totdat die mevrouw naast je ook naar het toilet gaat.

9. Je hebt een jumpsuit aan. Niemand wil naar het toilet als je een jumpsuit aan hebt. Het is een hele onderneming om even een plasje te plegen. Je moet jezelf volledig strippen en daar zit je echt niet op te wachten. Dat wordt ophouden dus. 

Beeld: iStock